Τσεφέριν: «Έχουμε τρεις επιλογές για το μετά»

Τσεφέριν: «Έχουμε τρεις επιλογές για το μετά»

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν, μίλησε για τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να ολοκληρωθεί η ποδοσφαιρική σεζόν.

Η γραμμή της UEFA είναι μία και ξεκάθαρη: η σεζόν πρέπει να τελειώσει. Αυτό επικοινωνούν οι αξιωματούχοι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στα στελέχη των κατά τόπους ποδοσφαιρικών φορέων και το εξήγησε δημοσίως ο Αλεξάντερ Τσεφέριν.

Ο πρόεδρος της UEFA έκανε λόγο για τρεις επιλογές, προκειμένου να μην ματαιωθούν οι διοργανώσεις… Συγκεκριμένα, ο Τσεφέριν ανέφερε:

«Σε αυτή τη δραματική στιγμή το πιο σημαντικό πράγμα είναι η υγεία, να βγούμε από αυτή την κρίση. Φυσικά, η διακοπή του ποδοσφαίρου συμβολίζει ότι η Ευρώπη και ο κόσμος έχουν σταματήσει. Υπάρχουν τουλάχιστον τρεις επιλογές: να ξεκινήσει και πάλι στα μέσα Μαΐου, τον Ιούνιο ή τέλος Ιουνίου

Αν το καταφέρουμε, η αγωνιστική περίοδος κατά πάσα πιθανότητα θα χαθεί. Υπάρχει και η επιλογή να ξαναρχίσει στις αρχές της επόμενης σεζόν, που με τη σειρά της θα ξεκινήσει αργότερα. θα δούμε ποια είναι η καλύτερη λύση για τα πρωταθλήματα και τους συλλόγους.

Κανείς δεν ξέρει πότε θα σταματήσει η πανδημία. Έχουμε σχέδιο Α, Β ή Γ: είμαστε σε επαφή με τα πρωταθλήματα, με τους συλλόγους, υπάρχει μια ομάδα εργασίας. Πρέπει να περιμένουμε, όπως και κάθε άλλος τομέας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ