Μπουλούτ: «Δεν έχουμε κρούσματα στην Αλάνιασπορ, είμαστε όλοι καλά»

Μπουλούτ: «Δεν έχουμε κρούσματα στην Αλάνιασπορ, είμαστε όλοι καλά»

Ο προπονητής των Τζαβέλλα, Μπακασέτα και Σιώπη μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στη γειτονική χώρα.

Τη δική τους ελληνική παροικία έχουν φτιάξει στην Αλάνιασπορ οι Τζαβέλλας, Μπακασέτας και Σιώπης, οι οποίοι μάλιστα έχουν προπονητή τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Ερόλ Μπουλούτ!

Ο τεχνικός της Αλάνιασπορ μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην Τουρκία, μίλησε για τον τρόπο που προπονούνται οι παίκτες μετά την εξάπλωση του κορωνοϊού στη γειτονική χώρα του και επισήμανε ότι – για την ώρα – δεν υπάρχει κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα στην ομάδα. «Όταν προέκυψε το πρόβλημα με τον κορονοϊό, στείλαμε ποδήλατα στα σπίτια των ποδοσφαιριστών.

Θέλαμε να δουλεύουμε από το σπίτι ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα. Έτσι προσπαθούμε να βρισκόμαστε σε ετοιμότητα. Δεν έχει βρεθεί κανένας παίκτης θετικός στην ομάδα. Απ ‘ όσο γνωρίζω υπάρχουν μόνο 1-2 κρούσματα στην πόλη. Κανένας παίκτης δεν ήθελε να φύγει. Ρώτησαν για τον κορονοϊό και ο γιατρός τους έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις. Όλοι δουλεύουν από το σπίτι και είμαστε μια χαρά».

Οσο για τις φήμες που τον θέλουν να είναι από τους βασικούς υποψήφιους για τον πάγκο της Φενερμπαχτσέ, ανέφερε: «Το πιο σημαντικό είναι τι προπονητή θέλουν να φέρουν. Η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατό για δύο χρόνια αλλά δυστυχώς δεν έχει πετύχει αυτό που ήθελαν. Είμαι προπονητής της Αλάνιασπορ αυτή τη στιγμή. Ελπίζω να ολοκληρώσουμε την σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν έχω κάνει κάποια συνάντηση με την Φενέρμπαχτσε, ούτε έχω δεχθεί πρόταση. Όπως είπε και ο πρόεδρος μας είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα μας και στους στόχους που θέσαμε».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Αλάνιασπορ έκανε εξαιρετική σεζόν, πριν διακοπούν οι διοργανώσεις, όντας στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ