Η Τενερίφη θέλει να κρατήσει και τη νέα σεζόν τον Ναουέλ

Η Τενερίφη θέλει να κρατήσει και τη νέα σεζόν τον Ναουέλ

Ο Ναουέλ αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Τενερίφη, έχει αφήσει καλές εντυπώσεις τη φετινή σεζόν και η ισπανική ομάδα εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να παραμείνει και τη νέα σεζόν στον σύλλογο.

Ο κορωνοϊός έχει διακόψει κάθε αθλητική δραστηριότητα στην Ισπανία και έχει πλήξει τις περισσότερες περιοχές της χώρας. Οι θάνατοι είναι χιλιάδες και συνεχώς αυξάνονται ενώ δεν φαίνεται τα πρωταθλήματα της χώρας να ξεκινούν τουλάχιστον για τον επόμενο μήνα.

Το ίδιο φυσικά ισχύει και στη Segunda Division, όπου αγωνίζεται η Τενερίφη, αλλά και ένας γνώριμος από το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Ναουέλ Λέιβα, ο οποίος αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στους ερυθρόλευκους και εν συνεχεία, παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην ισπανική ομάδα.

Η συμφωνία των δυο πλευρών ήταν για έναν χρόνο, όμως η Τενερίφη φαίνεται να είναι ικανοποιημένη από τον Ναουέλ και σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να τον κρατήσει και την επόμενη σεζόν. Η ομάδα του Ρούμπεν Μπαράχα είναι ευχαριστημένη με τον πρώην ερυθρόλευκο, τον οποίο θεωρούν παίκτη-κλειδί, ενώ όλα δείχνουν πως όταν περάσει η πανδημία θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για τον παίκτη.

Συνολικά ο Ναουέλ έχει αγωνιστεί σε 24 ματς φέτος (22 στο πρωτάθλημα και 2 στο Κόπα Ντελ Ρέι), ενώ έχει σκοράρει 1 γκολ και έχει μοιράσει τρεις ασίστ. Τα στατιστικά του δεν δείχνουν την πραγματική του αξία, αφού μοιράζει συνολικά 0,8 πάσες για γκολ ανα παιχνίδι, ενώ έχει μεγάλη συνεισφορά και στο δημιουργικό κομμάτι αλλά και σε καταστάσεις 1 εναντίον 1. Εφόσον μείνει και ο προπονητής τη νέα σεζόν στην Τενερίφη, μοιάζει δεδομένο ότι η ισπανική ομάδα θα επιδιώξει μια νέα συμφωνία με τον Ολυμπιακό, είτε με τη μορφή δανεισμού, είτε με αγορά αν αυτή φυσικά είναι εφικτή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ