Λίβερπουλ – Έβερτον 2-1

Λίβερπουλ – Έβερτον 2-1

Η Λίβερπουλ νίκησε 2-1 την Έβερτον για το Κύπελλο Αγγλίας και ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ λύτρωσε τους κόκκινους, πετυχαίνοντας το γκολ της νίκης στο 84'.

Η Λίβερπουλ δαπάνησε 85 εκατ. ευρώ για να εντάξει στο δυναμικό της τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός ξεκίνησε την απόσβεση των χρημάτων που ξόδεψαν οι κόκκινοι. Η Λίβερπουλ νίκησε 2-1 την Έβερτον σε αγώνα για το Κύπελλο Αγγλίας και ο Φαν Ντάικ ήταν αυτός που λύτρωσε την ομάδα του, σημειώνοντας το νικητήριο γκολ της Λίβερπουλ. Ο Ολλανδός στόπερ έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα στο 84’ χαρίζοντας έτσι την πρόκριση στη Λίβερπουλ.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είχε προηγηθεί στο σκορ με πέναλτι του Μίλνερ στο 35’ αλλά η Έβερτον ισοφάρισε με τον Σίγκουρντσον στο 67’. Τελικά η Λίβερπουλ πήρε τη νίκη, όπως προαναφέραμε με το γκολ του Φαν Ντάικ. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Λίβερπουλ έζησε μια ξεχωριστή βραδιά στο Άνφιλντ, καθώς γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς των κόκκινων.
Λίβερπουλ: Κάριους, Γκόμες (77’ Σολάνκε), Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Τσαν, Μίλνερ (77’ ΄’Αρνολντ), Τσάμπερλεν, Λαλάνα (70’ Βαινάλντουμ), Μανέ, Φιρμίνιο.
Έβερτον: Πίκοφορντ, Κένι, Ολγκέιτ, Τζαγκέλκα, Μαρτίνα, ΜακΆρθι (86’ Ντέιβις), Σνέιντερλιν, Μπολάσι, Σίγκουρντσον, Ρούνεϊ (52 Αντεμόλα), Καλβέρ (82’ Νιάς).

Νίκη στο φινάλε για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχθηκε τη Ντέρμπι Κάουντι (επίσης σε αγώνα Κυπέλλου) και η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο επικράτησε δύσκολα με 2-0. Ο Λίνγκαρντ άνοιξε το σκορ στο 84’ και ο Λουκάκου διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ