Πάρε και εσύ θέση στο πρωτάθλημα Λευκορωσίας! (pic)

Πάρε και εσύ θέση στο πρωτάθλημα Λευκορωσίας! (pic)

Με έναν πρωτότυπο τρόπο η Ντινάμο Μπρεστ επιχειρεί να εκμεταλλευτεί το ενδιαφέρον των Ευρωπαίων φιλάθλων.

Το πρωτάθλημα της Λευκορωσίας παραμένει το μόνο στην Ευρώπη με δραστηριότητα, όμως η έτσι και αλλιώς μικρή προσέλευση μειώθηκε ακόμα περισσότερο λόγω του πανευρωπαϊκού φόβου για τον κορωνοϊό. Προκειμένου να καλύψει τις άδειες εξέδρες και να εκμεταλλευτεί το ενδιαφέρον των Ευρωπαίων φιλάθλων, η Ντινάμο Μπρεστ ανακάλυψε μία πρωτότυπη ιδέα!

Οι ιθύνοντες του Συλλόγου τοποθετούν κούκλες στις εξέδρες του γηπέδου, στις οποίες φορούν φανέλες της Ντιναμό ή άλλων ευρωπαϊκών ομάδων και δίνουν τη δυνατότητα σε όποιον θέλει έναντι μικρού τιμήματος, να τοποθετηθεί στο πρόσωπο μία φωτογραφία του!

Πρόκειται για ένα ιδιότυπο εικονικό εισιτήριο, ώστε ένας ποδοσφαιρόφιλος να νιώσει ότι κατά κάποιο τρόπο, βρίσκεται στην εξέδρα! Οι ενδιαφερόμενοι λαμβάνουν μία φωτογραφία με την εικόνα τους στο ανδρείκελο και τη θέα από τη θέση τους στο γήπεδο!

Ακόμα, λαμβάνουν ηλεκτρονικά και το match program του παιχνιδιού και αποκτούν κίνητρο να παρακολουθήσουν τη εξέλιξη του σκορ. Από τη Ντιναμό Μπρεστ διαβεβαιώνουν ότι τα έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.

Όσοι πιστοί προσέλθετε την Κυριακή (12/4),  με τη Ντινάμο Μπρεστ να υποδέχεται την Ίστλοχ και να έχει εκδώσει ηλεκτρονικά εισιτήρια…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ