Ντέταρι: «Ποιος νοιάζεται τώρα για ποδόσφαιρο;»

Ντέταρι: «Ποιος νοιάζεται τώρα για ποδόσφαιρο;»

Ο παλαίμαχος Ούγγρος υποστήριξε ότι η αντιμετώπιση του κορωνοϊού έρχεται σε πρώτο πλάνο σε όλο τον κόσμο.

Απόλυτος ότι το ποδόσφαιρο δεν έχει σημασία τη δεδομένη χρονική στιγμή, δήλωσε ο Λάγιος Ντέταρι. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού σχολίασε ότι η αντιμετώπιση του κορωνοϊού έχει προτεραιότητα.

«Ειλικρινά, ποιος νοιάζεται για το ποδόσφαιρο τώρα; Πρώτον πολλοί άνθρωποι παλεύουν για την επιβίωση εν μέσω επιδημίας και επίσης οι οικονομίες θα πρέπει να κάνουν επανεκκίνηση. Ο κόσμος πρέπει να δουλέψει ξανά και να αρχίσει να παράγει. Να έχει χρήματα για να ξοδέψει» σχολίασε ο Ούγγρος.

Ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο, ο Ντέταρι προτιμά να απέχει από το χώρο: «Παρακολουθώ ποδόσφαιρο, αλλά δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ να ασχοληθώ επαγγελματικά».

Για τον Ντέταρι, είναι σημαντικό οι ποδοσφαιριστές να βοηθούν πρώτοι τους συμπολίτες του:

«Όπου και αν έπαιξα στον κόσμο, στη Γερμανία, την Ελλάδα ή ακόμα και την Ιταλία, οι αθλητές ήταν οι πρώτοι που βοηθούσαν σε δύσκολες καταστάσεις. Του ακολουθούσαν μουσικοί, ηθοποιοί. Όλοι έβαζαν το χέρι στην τσέπη. Κάποιοι πρόσφεραν εκατομμύρια, κάποιοι μια φανέλα, όλοι ανάλογα με την τσέπη τους έβγαιναν μπροστά. Είμαι ευτυχής που αυτό συμβαίνει και στην Ουγγαρία».

Όσο για την επιστροφή στην κανονικότητα, ο Ντέταρι ανέφερε:

«Είμαι πολύ αισιόδοξος. Ελπίζω πως στα τέλη Μαΐου η ζωή στους δρόμους και τα γήπεδα θα επιστρέψει. Είμαι χαρούμενος που μέλη της οικογένειας μου, φίλοι και γνωστοί δεν έχουν μολυνθεί από τον κορονοϊό. Πιστέψτε με ξέρω πολλούς ανθρώπους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ