Δημοσίευμα – «βόμβα»: «Ο Πρίγιοβιτς πάει στον Ερυθρό Αστέρα»

Δημοσίευμα – «βόμβα»: «Ο Πρίγιοβιτς πάει στον Ερυθρό Αστέρα»

Οι Σέρβοι γράφουν ότι ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ είναι πολύ πιθανό να πάρει μεταγραφή στον Ερυθρό Αστέρα!

Στον Ερυθρό Αστέρα στέλνουν οι Σέρβοι τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ, Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς!

Οπως γράφει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα «Mondo», ο πρώην άσος του Δικεφάλου του Βορρά βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του στους Ερυθρόλευκους του Βελιγραδίου.

Το μόνο που απομένει για να φορέσει τα χρώματα του Ερυθρού Αστέρα είναι να λυθεί το θέμα που υπάρχει με το συμβόλαιο που έχει με την Αλ Ιτιχάντ, με τις δύο πλευρές να ελπίζουν σύντομα να ξεπεραστεί το εμπόδιο των Σαουδαράβων.

Αναλυτικά:

«Ο Πρίγιοβιτς είναι πολύ κοντά στο να φορέσει τα ερυθρόλευκα του Ερυθρού Αστέρα, ωστόσο το μεγάλο εμπόδιο είναι το συμβόλαιό του με την Αλ Ιτιχάντ, που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.

Στο «Μαρακανά» ελπίζουν ότι οι Σαουδάραβες θα καταγγείλουν τη σύμβαση με τον διεθνή επιθετικό μετά τη σύλληψή του για την παραβίαση της απαγόρευσης κυκλοφορίας στο Βελιγράδι.
Για μήνες, ο Πρίγιοβιτς προσπαθεί να αποχωρήσει από την ομάδα, αφού είναι δυσαρεστημένος από αυτήν. Η Αλ Ιτιχάντ πλήρωσε πριν από ενάμιση χρόνο 10.000.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ για να αποκτήσει τον Σέρβο επιθετικό, με τον ίδιο να εξασφαλίζει περίπου 6.000.000 το χρόνο.

Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, ποσό που δεν θα μπορεί να διεκδικήσει στο επόμενό του συμβόλαιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ