Δεν έφαγες γκολ από τη Λέστερ; Ένας χρόνος δωρεάν πίτσες!

Δεν έφαγες γκολ από τη Λέστερ; Ένας χρόνος δωρεάν πίτσες!

Ο τερματοφύλακας της Φλίτγουντ, Κρις Νιλ, κατάφερε να κρατήσει το «μηδέν» στο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στη Λέστερ και εξασφάλισε προμήθεια πίτσας για ένα χρόνο.

Μια απίθανη συμφωνία είχε κάνει πριν μερικές ημέρες η αγγλική πιτσαρία Papa John’s την Φλίτγουντ, που αφορούσε τον τερματοφύλακα της ομάδας, Κρις Νιλ.

Συγκεκριμένα, αν ο 32χρονος ποδοσφαιριστής δεν δεχόταν γκολ στο Σαββατιάτικο (6/1) παιχνίδι κόντρα στη Λέστερ για το Κύπελλο Αγγλίας, τότε θα κέρδιζε δωρεάν προμήθεια πίτσας για έναν ολόκληρο χρόνο!

Ο Νιλ είχε δηλώσει τότε: «Σαν ομάδα ανυπομονούμε να παίξουμε με μια ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ στην έδρα μας. Θα είναι μια εξαιρετική περίσταση για τους φιλάθλους και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα μου κρατώντας το μηδέν και ταυτόχρονα να κερδίσω και τις πίτσες», ενώ είχε προσθέσει πως:

«Ίσως και να μοιραστώ μερικά κομμάτια με τους επιθετικούς της ομάδας αν καταφέρουν να σκοράρουν».

Τελικά, ο Άγγλος τερματοφύλακας έφερε σε πέρας την αποστολή του, όμως δεν θα μπορέσει να μοιραστεί κάποιο κομμάτι με τους επιθετικούς της Φλίτγουντ, καθώς η ομάδα του αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τη Λέστερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ