Στα Νησιά Φερόε επιστρέφουν στη δράση και απαγορεύουν στους παίκτες να… φτύνουν

Στα Νησιά Φερόε επιστρέφουν στη δράση και απαγορεύουν στους παίκτες να… φτύνουν

Στα Νησιά Φερόε ετοιμάζονται στις 9 Μαΐου να ξεκινήσουν το πρωτάθλημα, αλλά σκοπεύουν να απαγορεύεται το φτύσιμο από τους ποδοσφαιριστές κατά την διάρκεια των παιχνιδιών!

Στα Νησιά Φερόε όπως και σχεδόν στην υπόλοιπη Ευρώπη ετοιμάζονται για επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Το ευχάριστο για την εν λόγω χώρα είναι το γεγονός ότι ο κορωνοϊός δεν χτύπησε βαριά με αποτέλεσμα μόλις 185 κρούσματα και κανένα θάνατο.

Το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα στα Νησιά Φερόε θα αρχίσει ξανά στις 9 Μαΐου, αλλά χωρίς κόσμο στις εξέδρες και με μέτρα ασφαλείας. Κάθε ομάδα θα χρησιμοποιεί δύο αποδυτήρια και κάθε παίκτης θα έχει το δικό του μπουκάλι με νερό και για τα άλλα υγρά που καταναλώνει.

Οι μπάλες θα περάσουν από απολύμανση, ενώ οι ποδοσφαιριστές απαγορεύεται να φτύνουν στον αγωνιστικό χώρο στη διάρκεια των παιχνιδιών.

Τον Μάρτιο, τα αθλήματα στα Νησιά Φερόε τέθηκαν σε αναστολή λόγω του COVID-19 και τώρα, αρκετές τοπικές αθλητικές ομοσπονδίες αποφάσισαν να ακυρώσουν τα φετινά τουρνουά. Δεν θα υπάρξει χάντμπολ, μπάσκετ ή βόλεϊ στα Νησιά Φερόε για το υπόλοιπο του έτους, αλλά δεν υπάρχουν σχέδια ακύρωσης του ποδοσφαίρου.

Τη Δευτέρα, ανακοινώθηκε η ακύρωση του εθνικού σπορ των Νήσων Φερόε, η κωπηλασία και αυτή η απόφαση προκάλεσε οργή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ