Νικοπολίδης: «O Βλαχοδήμος έχει την ποιότητα να γίνει όπως οι Όμπλακ και Έντερσον»

Νικοπολίδης: «O Βλαχοδήμος έχει την ποιότητα να γίνει όπως οι Όμπλακ και Έντερσον»

Ο Αντώνης Νικοπολίδης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, τονίζοντας πως μπορεί να φτάσει στο επίπεδο σπουδαίων γκολκίπερ, όπως ο Όμπλακ και ο Έντερσον.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης μίλησε στην «O GOGO» και υποστήριξε ότι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έχει την ποιότητα να γίνει όπως ο Όμπλακ και ο Έντερσον.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και της εθνικής Ελλάδας, αναφέρθηκε στον γκολκίπερ της Μπενφίκα με εξαιρετικά λόγια και τόνισε ότι δείχνει μεγάλη ωριμότητα τα τελευταία δυο χρόνια και ότι μπορεί να σταθεί στο κορυφαίο επίπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Τα τελευταία δύο χρόνια έχει αποκτήσει μεγάλη ωριμότητα, έχει μεγαλώσει πολύ. Έχει την ποιότητα να γίνει όπως ο Όμπλακ και ο Έντερσον, μπορεί να φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Κάθε χρόνο γίνεται όλο και καλύτερος, έχοντας αποκτήσει εμπειρία».

Υποστήριξε, μάλιστα, ότι τώρα είναι σε θέση να κάνει άλμα στην καριέρα του: «Μπορεί να βελτιώνεται στη Μπενφίκα και να φτάσει ακόμα ψηλότερα, σε κλαμπ ανώτερου επιπέδου. Η Μπενφίκα είναι μεγάλη ομάδα και το πορτογαλικό πρωτάθλημα πολύ καλό, αλλά το να παίζεις στη La Liga ή στην Premier League είναι το κάτι άλλο. Τον βλέπω να παίζει στην Ισπανία ή στην Αγγλία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ