Επανέναρξη στις 29/05 θέλει η ομοσπονδία της Δανίας

Επανέναρξη στις 29/05 θέλει η ομοσπονδία της Δανίας

Η ομοσπονδία της Δανίας επιθυμεί να επιστρέψουν στη δράση οι ομάδες και μάλιστα η ημερομηνία κλειδί φαίνεται πως είναι η 29η Μαϊου.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Δανίας (DBU) ελπίζει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα της κορυφαίας κατηγορίας της χώρας στις 29 Μαΐου, με την προϋπόθεση και της κυβερνητικής έγκρισης, όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή (1/05).

Το ποδόσφαιρο έχει σταματήσει σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, χωρίς να έχει επαναρχίσει σε κανένα. Η UEFA έχει δώσει διορία έως τις 25 Μαΐου στις λίγκες να προσδιορίσουν τα πλάνα τους για το restart.

«Είναι επιτακτική ανάγκη ότι η 3F Superliga πρέπει να ξεκινήσει έως τις 29 Μαΐου, έτσι ώστε να μπορέσει να «τρέξει» η διοργάνωση μέχρι το τέλος της, λαμβάνοντας πάντα υπόψη την υγεία των παικτών», τόνισε με ξεχωριστή του δήλωση ο πρόεδρος της DBU, Γέσπερ Μόλερ.

Έχοντας διακοπεί για 2.5 μήνες, η ομοσπονδία ελπίζει ότι θα μπορέσει να δει το πρώτο ματς της Super League να διεξάγεται στις 29/05, αλλά όπως διευκρινίστηκε, όλα θα εξαρτηθούν από τις προθέσεις της κυβέρνησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ