Ύποπτη για μαχαίρωμα η σύζυγος του Κέβιν Φίλιπς

Ύποπτη για μαχαίρωμα η σύζυγος του Κέβιν Φίλιπς

Η γυναίκα του παλαίμαχου Άγγλου ποδοσφαιριστή ήταν παρούσα σε ένα άσχημο συμβάν το βράδυ του Σαββάτου.

Περιπέτειες με το νόμο έχει η σύζυγος του παλαίμαχου Άγγλου ποδοσφαιριστή Κέβιν Φίλιπς, Τζούλι. Η 49χρονη ήταν παρούσα σε συμβάν με μαχαίρωμα ενός νεαρού άντρα το βράδυ του Σαββάτου και συνελήφθη από την Αστυνομία του Λίχφιλντ.

Σύμφωνα με τις αναφορές των αγγλικών ΜΜΕ, οι αστυνομικοί τη θεώρησαν ύποπτη για συμμετοχή στο περιστατικό και την οδήγησαν στο τμήμα. Μαζί της εντόπισαν άλλους δύο άντρες 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθηκαν ως πιθανοί δράστες.

Το θύμα ήταν ο 19χρονος Έγκαρ Λιπέντις, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της περιοχής, χωρίς η ζωή του να διατρέχει κίνδυνο. Πάντως, η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή και οι γιατροί τον έχουν σε καταστολή.

Η Τζούλι Φίλιπς αφέθηκε ελεύθερη μετά από λίγες ώρες και την απαγγέλθηκαν κατηγορίες, ωστόσο θα ανακριθεί εκ νέου. Η ίδια ισχυρίστηκε ότι επέστρεφε σπίτι της μετά από επίσκεψη στη μητέρα της και η παρουσία της στο χώρο του συμβάντος ήταν σύμπτωση.

Ο άντρας της, ο Κέβινς Φίλιπς, ο οποίος είχε αγωνιστεί στη Σάντερλαντ και τη Σάουθαμπντον, διέψευσε ότι η σύζυγος του είχε σχέση με τον νεαρό που μαχαιρώθηκε. «Η Τζούλι ήταν απλώς μάρτυρας στο περιστατικό και για αυτό δεν κρατήθηκε από την Αστυνομία. Η εικόνα την έχει αναστατώσει. Ότι άλλο ακούγεται, είναι απλά ανοησίες», σχολίασε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ