Ο Εβρά θέλει να γίνει προπονητής

Ο Εβρά θέλει να γίνει προπονητής

Ο Πατρίς Εβρά δεν πρόκειται να φύγει από τον χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς θέλει να γίνει προπονητής και ήδη έχει ξεκινήσει την εκπαίδευσή του.

Το τέλος της καριέρας του Πατρίς Εβρά δεν ήταν το καλύτερο δυνατό. Μετά το «διαζύγιο» με την Μαρσέιγ, λόγω επίθεσης σε έναν φίλαθλο και μία αποτυχημένη θητεία στην Γουέστ Χαμ, ο άλλοτε αρχηγός της εθνικής Γαλλίας «κρέμασε τα παπούτσια του» τον Ιούλιο του 2019.

Όμως ο Γάλλος παλαίμαχος αριστερός μπακ δεν πρόκειται να φύγει από τον χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς θέλει να γίνει προπονητής και ήδη έχει αρχίσει την εκπαίδευσή του.

«Θέλω να προπονήσω, οπουδήποτε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2006-2014) και πρόσθεσε: «Ποια ομάδα θέλω να προπονήσω; Δεν ξέρω. Θα πάρω ό,τι μου δίνει το… σύμπαν. Δεν θέτω στόχους για τον εαυτό μου, γιατί, εάν δεν τους πετύχω, απογοητεύομαι. Μου αρέσει να δουλεύω με παιδιά. Μερικοί παίκτες πιστεύουν ότι, επειδή είχαν μια υπέροχη καριέρα, θα είναι προπονητές ανώτερου επιπέδου.

Όμως δεν ισχύει αυτό, Αρχίζουμε από το μηδέν. Εάν θέλεις να γίνεις σπουδαίος προπονητής, πρέπει να αρχίσεις από το μηδέν και να ξεχάσεις ποιός παίκτης ήσουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ