Ζοάο Πέδρο : «Ελέγχει ματς με μικρότερες ομάδες ο ΑΠΟΕΛ»

Ζοάο Πέδρο : «Ελέγχει ματς με μικρότερες ομάδες ο ΑΠΟΕΛ»

Ο Ζοάο Πέδρο μίλησε για το Κυπριακό πρωτάθλημα και υπογράμμισε πως ο ΑΠΟΕΛ είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί, διότι ελέγχει κάποια παιχνίδια με μικρότερες ομάδες!

Ο Ζοάο Πέδρο του Απόλλωνα Λεμεσού, σε δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, άφησε υπονοούμενα για στημένα παιχνίδια στα οποία εμπλέκεται ο  ΑΠΟΕΛ. Φυσικά οι συγκεκριμένες δηλώσεις προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στην Κύπρο

«Υπάρχουν ομάδες που όταν δεν έχουν κάποιο στόχο, δίνουν τα παιχνίδια. Είναι κάτι που υπάρχει εδώ στο ποδόσφαιρο και ίσως λίγο περισσότερο από ό,τι σε άλλα πρωταθλήματα. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις τον ΑΠΟΕΛ, γιατί ξέρουμε ότι ελέγχει κάποια παιχνίδια με μικρότερες ομάδες», ανέφερε ο Πέδρο και προκάλεσε την αντίδραση των πρωταθλητών της Κύπρου κι όχι μόνο.

Στη συνέχεια η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ εξοργισμένη εξέδωσε ανακοίνωση προς τον Ζοάο Πέδρο με αφορμή τις συγκεκριμένες δηλώσεις, ζητώντας από τον ποδοσφαιριστή να απολογηθεί δημόσια εντός των επόμενων 24 ωρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

«Επειδή δεν έχουμε καμία πρόθεση να οξύνουμε το κλίμα και να μπούμε σε αντιπαράθεση με τον Απόλλωνα λόγω δηλώσεων του ποδοσφαιριστή του João Pedro, σε πορτογαλικό μέσο και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα http://www.maisfutebol.iol.ptόπου αναφέρει επί λέξει, πως ο ΑΠΟΕΛ ελέγχει αγώνες απέναντι σε ομάδες που δεν έχουν κίνητρα, καλούμε τον ποδοσφαιριστή να προβεί σε δημόσια απολογία στα ΜΜΕ. Αν αυτό δεν γίνει τότε είναι ξεκάθαρο ότι οι αρμόδιες αρχές πρέπει να παρέμβουν και να ερευνήσουν την κατηγορία του ποδοσφαιριστή.

Ταυτόχρονα βεβαίως είναι και ευθύνη της ΚΟΠ να κρίνει αν οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή João Pedro εμπίπτουν σε υφιστάμενο άρθρο των πειθαρχικών κανονισμών της ΚΟΠ όπου προβλέπεται αποκλεισμός ποδοσφαιριστή που προέβη σε τέτοιου περιεχομένου δηλώσεις για περίοδο τουλάχιστον 12 μηνών.

Θα αναμένουμε τη δημόσια απολογία του ποδοσφαιριστή εντός των επόμενων 24 ωρών ειδάλλως θα προβούμε σε καταγγελία επιφυλάσσοντας όλα τα νόμιμα μας δικαιώματα».

Λίγη ώρα αργότερα ο Ζοάο Πέδρο απολογήθηκε για την συνέντευξη που παραχώρησε, λέγοντας πως ουδέποτε είπε κάτι τέτοιο και πως ο δημοσιογράφος που πήρε τη συνέντευξη παρερμήνευσε τα λόγια του Πορτογάλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζοάο Πέδρο:

«Μετά λύπης μου ενημερώθηκα το πρωί της Τρίτης (09/01) από τον ηλεκτρονικό τύπο εδώ στην Κύπρο για το νόημα των δηλώσεων που έκανα τις προηγούμενες ημέρες στην πατρίδα μου.

Αυτά τα οποία έχουν μεταφερθεί δεν τα έχω αναφέρει ποτέ, έχουν διαστρεβλωθεί και δεν με αντιπροσωπεύουν ούτε σαν άτομο ούτε σαν επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Έχω ήδη επικοινωνήσει με τον δημοσιογράφο στον οποίο παραχώρησα την συνέντευξη για να διαμαρτυρηθώ και να του επεξηγήσω ότι τα όσα μετέφερε δεν ήταν ορθά. Ενώ του ζήτησα πριν δημοσιοποιήσει την συνέντευξη να μου την αποστείλει να την διαβάσω, παρέλειψε να το πράξει με αποτέλεσμα να μεταφέρει λανθασμένα μηνύματα, τα οποία ουδόλως με εκφράζουν.

Σε καμία απολύτως περίπτωση δεν ήθελα να θίξω ούτε τον ΑΠΟΕΛ ούτε οποιαδήποτε άλλη ομάδα αλλά ούτε και το κύρος και την αξιοπιστία του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζομαι εδώ και τρία χρόνια.

Απολογούμαι για την οποιαδήποτε αναστάτωση προκάλεσε η παρερμηνεία και η λανθασμένη δημοσίευση των δηλώσεων μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ