Χωρίζουν ξανά οι δρόμοι Αϊντχόφεν – Αφελάι (vid)

Χωρίζουν ξανά οι δρόμοι Αϊντχόφεν – Αφελάι (vid)

Με ένα συγκινητικό βίντεο, στο οποίο μιλάει και ο Ιμπραΐμ Αφελάι, μπήκαν οι τίτλοι τέλους στη δεύτερη θητεία του 34χρονου μεσοεπιθετικού στην ολλανδική ομάδα.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ψάχνει ο Ιμπραΐμ Αφελάι, καθώς ο πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε άδοξα την δεύτερη θητεία του στην Αϊντχόφεν.

Ο Ολλανδός το καλοκαίρι του 2019 είχε επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε ο ίδιος, αλλά και οι οπαδοί της Αϊντχόφεν, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί άδοξα η δεύτερη θητεία του στην ομάδα.

Ο Αφελάι ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και αγωνίστηκε ελάχιστα, με τις δύο πλευρές να αποφασίζουν να ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους. Με ένα συγκινητικό βίντεο που ανέβασε η Αϊντχόφεν την Τετάρτη (27/5) στα social media, μπήκαν οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία του 34χρονου μεσοεπιθετικού με την ολλανδική ομάδα.

Στο βίντεο μάλιστα μιλάει και ο ίδιος ο Αφελάι, ο οποίος αναφέρεται στα όσα έζησε με τη φανέλα της Αϊντχόφεν, στα μεγάλα ονόματα με τα οποία συνυπήρξε στην ομάδα, στους τίτλους που πήρε, αλλά και στα λάθη που έκανε.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ