Μάντσεστερ Σίτι – Μπρίστολ 2-1

Μάντσεστερ Σίτι – Μπρίστολ 2-1

Χάρη στο γκολ του Σέρχιο Αγκουέρο στο 92' η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-1 της Μπρίστολ και πέρασε έτσι στην επόμενη φάση του League Cup.

Τα χρειάστηκε η Μάντσεστερ Σίτι στο εντός έδρας ματς του League Cup κόντρα στη Μπρίστολ. Όλα έδειχναν πως η αναμέτρηση θα πήγαινε στην παράταση, όπου όλα είναι πιθανά, μιας και μέχρι το 92′ οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες 1-1. Όμως, τότε ο Σέρχιο Αγκουέρο ξεπετάχτηκε και με δικό του γκολ έδωσε τη νίκη με σκορ 2-1 στους Πολίτες που δε σταματάνε να κερδίζουν.

Έτσι, το σύνολο του Πεπ Γκουαρντιόλα πέρασε στην επόμενη φάση του θεσμού. Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι όλα πήγαιναν καλά για τους γηπεδούχους που μπήκαν πολύ δυνατά και πίεζαν, ώστε από νωρίς να πάρουν κεφάλι στο σκορ.

Ωστόσο, αυτό δεν ήταν και τόσο εύκολο μιας και η Μπρίστολ αμυνόταν σωστά και οι παίκτες της έμπαιναν με πάθος στις φάσεις. Μάλιστα, στο 44′ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρέιντ.

Στο δεύτερο μέρος οι ποδοσφαιριστές της Σίτι ανέβασαν την απόδοσή τους και έφεραν το ματς στα ίσα με τον Ντε Μπρούιν στο 55′. Όσο περνούσαν τα λεπτά οι γηπεδούχοι πίεζαν ολοένα και περισσότερο, ώστε να πετύχουν το γκολ που θα τους έκανε τη ζωή πιο εύκολη, δεν θα πήγαινε το ματς παράταση και θα τους χάριζε τη νίκη και παράλληλα την πρόκριση.

Αυτό ήρθε στα χασομέρια (92′) από τον Σέρχιο Αγκουέρο που είναι ανεβασμένος και δείχνει εμπράκτως στον Γκουαρντιόλα, γιατί θα πρέπει να συνεχίσει να τον εμπιστεύεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ