Βλαχοδήμος για Νιουκάστλ: «Εγώ επικεντρώνομαι στις προπονήσεις»

Βλαχοδήμος για Νιουκάστλ: «Εγώ επικεντρώνομαι στις προπονήσεις»

O Οδυσσέας Βλαχοδήμος μίλησε για το ενδιαφέρον της Νιούκαστλ για να τον αποκτήσει και τόνισε ότι είναι επικεντρωμένος στις προπονήσεις με την Μπενφίκα.

Στις φήμες που τον αφορούν σχετικά με το έντονο ενδιαφέρον της Νιούκαστλ για την απόκτησή του απάντησε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

«Η αλήθεια είναι ότι έχω συμβόλαιο. Η Μπενφίκα είναι απλά ένας φανταστικός σύλλογος, όπου το δέσιμο είναι εξαιρετικά σημαντικό και όπου η συνεργασία χαρακτηρίζεται από μεγάλο σεβασμό. Νιώθω πολύ άνετα», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τερματοφύλακας στο γερμανικό περιοδικό «Kicker».

Οι «καρακάξες», σύμφωνα με δημοσιεύματα, σκοπεύουν να δώσουν 60 εκατ. ευρώ για τον Έλληνα γκολκίπερ που τονίζει: «Επικεντρώνομαι σε αυτό που μπορώ να ελέγξω: να βελτιωθώ από προπόνηση σε προπόνηση και από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Όσο για την παρουσία του στη Στουτγάρδη ανέφερε: «Δεν ήμουν απογοητευμένος, ήθελα να παίξω. Από τότε, ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Αναπτύχθηκα μέσω του Παναθηναϊκού και της Μπενφίκα για να γίνω νούμερο 1 σε έναν κορυφαίο ευρωπαϊκό σύλλογο, έγινα πρωταθλητής, έπαιξα στο ChampionsLeague και έγινα διεθνής. Ωστόσο, θα είμαι πάντα ευγνώμων στη Στουτγκάρδη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ