Καρέλης : Υπέστη πνευμονική εμβολή!

Καρέλης : Υπέστη πνευμονική εμβολή!

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Βέλγιο, ο Έλληνας επιθετικός της Γκενκ υπέστη πνευμονική εμβολή με την κατάστασή του, ευτυχώς, να μην εμπνέει ανησυχία.

Άσχημα ξεκίνησε η νέα χρονιά για τον Νίκο Καρέλη, καθώς όπως αναφέρουν βελγικά ΜΜΕ, ο Ελληνας επιθετικός της Γκενκ υπέστη πνευμονική εμβολή! Το ευχάριστο ωστόσο είναι ότι η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία και πλέον, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Ισπανίας . Για την ακρίβεια βρίσκεται στην πόλη Μπένιδορμ, καθώς εκεί πραγματοποιεί την χειμερινή της προετοιμασία η Γκενκ.

Οσον αφορά το πώς έγινε το περιστατικό, το βράδυ της Τετάρτης ο Καρέλης παραπονέθηκε για πόντους στο στήθος και έτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Από τα αποτελέσματα φάνηκε ότι έχει υποστεί πνευμονική εμβολή (θρόμβοι αίματος στους πνεύμονες).

Μάλιστα οι γιατροί απαγόρευσαν στον διεθνή επιθετικό να ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας του για το Βέλγιο και του συνέστησαν να παραμείνει για νοσηλεία δύο ημερών στο νοσοκομείο. Το ευχάριστο είναι όμως ότι βρίσκεται εκτός κινδύνου και έτσι μένει να δούμε πότε θα είναι διαθέσιμος ώστε να τεθεί στις υποχρεώσεις της Γκενκ.

Θυμίζουμε οτι ο 25χρονος ποδοσφαιριστής προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό, καθώς την περσινή περίοδο υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, ο οποίος τον άφησε για πολλούς μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ