Λαΐφης : «Θέλω να μείνω στη Σταντάρ Λιέγης»

Λαΐφης : «Θέλω να μείνω στη Σταντάρ Λιέγης»

Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στη Σταντάρ Λιέγης και μετά το πέρας του δανεισμού του από τον Ολυμπιακό.

Στο τέλος της τρέχουσας σεζόν ολοκληρώνεται ο διετής δανεικός του Κωνσταντίνου Λαΐφη από τον Ολυμπιακό στην Σταντάρ Λιέγης και, ήδη, στο Βέλγιο εγείρεται ζήτημα για το αν θα ενεργοποιηθεί η οψιόν του.

Η ομάδα της Λιέγης έχει στα χέρια της προτάσεις από την Τορίνο και την Σαμπντόρια, για να παραχωρήσει τον Κύπριο αμυντικό, όμως τον υπολογίζει και προτίθεται να τον διατηρήσει στο ρόστερ της τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο αθλητικός διευθυντής της βελγικής ομάδας, Ολιβιέρ Ρενάρ, τόνισε με δηλώσεις του στην εφημερίδα La Derniere Heure ότι η διοίκηση θα ενεργοποιήσει την οψιόν ύψους 1,8 εκατ. ευρώ που έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για ν’ αποκτήσει τα δικαιώματα του παίκτη.

«Εχουμε τα πάντα υπό έλεγχο στους δανεισμούς, τόσο του Καβάντα, όσο και του Λαϊφη. Θα κινηθούμε, όταν χρειάζεται για τους δύο παίκτες» είπε χαρακτηριστικά ο Ρενάρ.

Και ο ίδιος ο Λαΐφης εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην Σταντάρ, καθώς δήλωσε: «Θα δούμε τι θα αποφασίσει η διοίκηση της ομάδας κι αν θα αποφασίσει να αγοράσει τα δικαιώματά μου στο τέλος της σεζόν. Προσωπικά θα ήμουν χαρούμενος να παραμείνω στην Λιέγη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ