Εστιάζει στο Κύπελλο ο Γκουαρντιόλα

Εστιάζει στο Κύπελλο ο Γκουαρντιόλα

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει, πιθανότατα, χάσει το πρωτάθλημα και ο Πεπ Γκουαρντιόλα ρίχνει το βάρος της ομάδας στο Κύπελλο.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει πολλές πιθανότητες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, αν δεν κερδίσει την Τσέλσι την ερχόμενη Πέμπτη και, σε συνδυασμό με νίκη της Λίβερπουλ επί της Κρίσταλ Πάλας, θα έχει χάσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Με αυτό το σκεπτικό φαίνεται να δουλεύει ο προπονητής των «πολιτών», Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος εστιάζει στο παιχνίδι Κυπέλλου της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στην Νιουκάστλ.

Ο Καταλανός τεχνικός δίνει την μεγαλύτερη σημασία στο Κύπελλο Αγγλίας, ο οποίος είναι ο πιο ρεαλιστικός στόχος της για την κατάκτηση ενός τροπαίου. Επίσης, αυτή η διοργάνωση αποτελείται από νοκ άουτ ματς, στα οποία η Σίτι θα προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερο εαυτό της. Μάλιστα, ο 49χρονος προπονητής ξεκαθάρισε ότι θα ξεκουράσει κάποιους παίκτες την Πέμπτη, ώστε να είναι πιο έτοιμοι την Κυριακή.

Συγκεκριμένα, ο Γκουαρντιόλα δήλωσε: «Δεν μπορούμε να αρνηθούμε πως έχουμε το βλέμμα μας στην Νιουκάστλ. Τα ματς με την Τσέλσι και την Λίβερπουλ έχουν αίγλη, αλλά αυτό με την Νιουκάστλ είναι τελικός για εμάς. Έχουμε το βλέμμα μας εκεί και δεν κοιτάζουμε μόνο το παιχνίδι με την Τσέλσι».

Επιπλέον, δήλωσε για την αναπλήρωση του Αγκουέρο: «Δεν έχουμε την παραμικρή αμφιβολία για την ικανότητα του Γκαμπριέλ Ζεζούς αλλά δεν μπορεί ένας μόνο παίκτης να αγωνίζεται κάθε τρεις ημέρες.

Μπορεί να παίξει σε αυτή την θέση ο Ραχίμ (Στέρλινγκ), ακόμα και οι Μπερνάρντο Σίλβα και Ιλκάι Γκιουντογκάν. Δεν είναι πραγματικοί στράικερ αλλά μπορούμε να τους χρησιμοποιήσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ