Νότιγχαμ Φόρεστ – Χάντερσφιλντ 3-1 (vid)

Νότιγχαμ Φόρεστ – Χάντερσφιλντ 3-1 (vid)

Οι Reds επικράτησαν με 3-1 της Χάντερσφιλντ, με τον Γκράμπαν να σκοράρει δύο γκολ. Στους 64 βαθμούς η Νότιγχαμ και το +7 από την 7η Πρέστον.

Με πρωταγωνιστή τον Λιούις Γκράμπαν, που πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του, η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε εντός έδρας της Χάντερσφιλντ με 3-1, για την 39η αγωνιστική της Championship.

Με αυτή τη νίκη οι Reds έφτασαν τους 64 βαθμούς και διατήρησαν το +7 στη μάχη που δίνουν για τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ ανόδου.

Η ομάδα του Λαμουσί πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στη συμμετοχή της στα πλέι οφ, μέσα από τα οποία θα προσπαθήσει να ανέβει μετά από πολλά χρόνια στα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ.

Στο σημερινό ματς, η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, κυριάρχησε και στο 43’ έκανε το 1-0 με τον Γκράμπαν. Ο Γουόραλ έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Γκράμπαν στο δεύτερο δοκάρι με σουτ στην κίνηση «κεραυνοβόλησε» τον πορτιέρο της Χάντερσφιλντ.

Ο Γκράμπαν «χτύπησε» με το… καλησπέρα στο δεύτερο ημίχρονο και στο 46’ έκανε το 2-0 για την ομάδα του. Ο Αμεόμπι έβγαλε την κάθετη στον συμπαίκτη του, αυτός βγήκε τετ α τετ με τον αντίπαλο πορτιέρο με ωραίο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της Νότιγχαμ.

Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Γέιτς στο 86’, ενώ το μοναδικό που κατάφερε η Χάντερσφιλντ ήταν να μειώσει σε 3-1 στο 97’ με τον Γκραντ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι φιλοξενούμενοι στο 89’ έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Μπακούνα.

Την  επόμενη αγωνιστική η Νότιγχαμ Φόρεστ θα υποδεχθεί την Μπρίστολ. Το ματς θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη (1/7), στο πλαίσιο της 40ης αγωνιστικής της Championship.

Δείτε το 1-0:

Το 2-0:

Και τη βαθμολογία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ