Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ανησυχία στους λοιμωξιολόγους για εξαρση κρουσμάτων μετά τον συνωστισμό εξυγιαντών για να γιορτάσουν τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ρόμπεν: «Επέστρεψα από αγάπη για την Γκρόνινγκεν»

Ο Άριεν Ρόμπεν μίλησε για την επιστροφή του στην ενεργό δράση και στάθηκε στην απόφαση του να αγωνιστεί στην Γκρόνινγκεν

Ρόμπεν: «Επέστρεψα από αγάπη για την Γκρόνινγκεν» | to10.gr

Τη σωστή απόφαση θεωρεί ότι πήρε ο Άριεν Ρόμπεν, ο οποίος θα φορέσει ξανά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, για χάρη της ομάδας που τον ανέδειξε, της Γκρόνινγκεν, η οποία είναι, για τον 36χρονο Ολλανδό ακραίο επιθετικό, το πάθος του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο Ρόμπεν τόνισε: «Είμαι ξανά στο σύλλογο όπου άρχισα, και αν επέστρεψα να παίξω ήταν από αγάπη για την Γκρόνινγκεν. Η Γκρόνινγκεν μου έκανε πρόταση να επιστρέψω ως παράγοντας ή προπονητής της ομάδας Νέων, εγώ όμως πιστεύω ότι ο τομέας στον οποίο μπορώ ακόμα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου είναι ο αγωνιστικός χώρος».

Ο Ρόμπεν είπε, επίσης, πως «αισθάνομαι καλά και πιστεύω ότι έχω πάρει τη σωστή απόφαση. Αν είχα προτάσεις από άλλες ομάδες δεν θα τις εξέταζα, αλλά η Γκρόνινγκεν είναι για μένα πάθος».