Ίβιτς : Τέλος από την Μακάμπι (pic)

Ίβιτς : Τέλος από την Μακάμπι (pic)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανακοίνωσε το... διαζύγιο με τον Βλάνταν Ίβιτς. «Θα κρατήσω για πάντα την Μακάμπι στο μυαλό και την καρδιά μου», δήλωσε ο Σέρβος κόουτς.

Μετά από δύο πετυχημένα χρόνια στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Βλάνταν Ίβιτς αποχωρεί από τον πάγκο της ομάδας του Ισραήλ.

Ο Σέρβος κόουτς μπορεί να οδήγησε την Μακάμπι στην κατάκτηση δύο συνεχόμενων πρωταθλημάτων, ωστόσο δε θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Η θητεία του πρώην κόουτς του ΠΑΟΚ θα λήξει στο τέλος της σεζόν και ενώ απομένει ακόμη ένας αγώνας για τη Μακάμπι.

Η ομάδα του Τελ Αβίβ ευχαρίστησε τον Βλάνταν Ίβιτς για την προσφορά του στον σύλλογο, ενώ και ο Σέρβος προπονητής έκανε δηλώσεις για την αποχώρησή του.

«Μετά από δύο φανταστικά χρόνια που είχαμε εδώ στο Ισραήλ, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη μας, Mitch Goldhar, όλους τους ανθρώπους στο κλαμπ, τους παίκτες που δούλεψαν πολύ σκληρά μαζί μου αυτά τα δύο χρόνια και τους οπαδούς της Μακάμπι που ήταν μαζί μας και μας υποστήριξαν για να πετύχουμε το στόχο μας.

Έχω πάρει την απόφαση να κάνω ένα διάλειμμα και να εξετάσω τα επόμενα βήματα στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Το βρίσκω πολύ δύσκολο να επιλέξω τις λέξεις για να περιγράψω τα συναισθήματά μου, καθώς ήταν μια τόσο επιτυχημένη περίοδος και δύο καταπληκτικά χρόνια για μένα και την οικογένειά μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του συλλόγου και θα κρατήσω για πάντα την Μακάμπι στο μυαλό και την καρδιά μου», ανέφερε στο μήνυμά του ο Βλάνταν Ίβιτς.

Το «ευχαριστώ» της Μακάμπι στον Ίβιτς:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ