Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ανησυχία στους λοιμωξιολόγους για εξαρση κρουσμάτων μετά τον συνωστισμό εξυγιαντών για να γιορτάσουν τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ντιναμό Μπρεστ : «Εχουμε κρούσματα κορωνοϊού, βρίσκονται σε καραντίνα»

Η ομάδα της Λευκορωσίας επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές της, που έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό.

Ντιναμό Μπρεστ : «Εχουμε κρούσματα κορωνοϊού, βρίσκονται σε καραντίνα» | to10.gr

Η πρωταθλήτρια Λευκορωσίας, Ντιναμό Μπρεστ, επιβεβαίωσε σήμερα (6/7) ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές της βρίσκονται σε καραντίνα, καθώς διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό, χωρίς όμως να γνωστοποιήσει τον αριθμό των κρουσμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H ανακοίνωση ήρθε λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη των ΜΜΕ της χώρας ότι περισσότεροι από 10 ποδοσφαιριστές της Ντιναμό Μπρεστ, στην οποία αγωνίζεται και ο Γιώργος Κατσικάς, βρίσκονταν σε καραντίνα, με την ομάδα να αρνείται να το επιβεβαιώσει.

«Ναι, ορισμένοι στην ομάδα προσβλήθηκαν από την ασθένεια», ανακοίνωσε ο σύλλογος, ο οποίος πέρυσι κέρδισε τον παρθενικό του τίτλο στο πρωτάθλημα της Λευκορωσίας, προσθέτοντας: «Σίγουρα όμως δεν είναι 15 άτομα όπως ανέφεραν τα ΜΜΕ. Αρκετοί παίκτες βρίσκονται σε καραντίνα. Όσοι έχουν επιβεβαιωμένο κορονοϊό ενημερώνουμε ότι η κατάστασή τους είναι σταθερή και ικανοποιητική. Προτρέπουμε επίσης τα μέσα ενημέρωσης να μην παραπλανούν το κοινό. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, η ομάδα χρειάζεται υποστήριξη και κατανόηση».