Τζέιμς Κόρντεν : «Είμαι απογοητευμένος από την European Super League» (vid)

Τζέιμς Κόρντεν : «Είμαι απογοητευμένος από την European Super League» (vid)

Προεκτάσεις και στον καλλιτεχνικό χώρο παίρνει η δημιουργία της European Super League, με τον παρουσιαστή Τζέιμς Κόρντεν να εκφράζει την απογοήτευση του.

Εκτός των πολιτικών προεκτάσεων που έχει ήδη πάρει, η European Super League φαίνεται να έχει αντίκτυπο και στον καλλιτεχνικό χώρο. Ο δημοφιλής παρουσιαστής, Τζέιμς Κόρντεν, μίλησε στην βραδινή εκπομπή του, «The Late Late Show», για την νέα διοργάνωση που ετοιμάζεται να πάρει «σάρκα και οστά».

«Είμαι απογοητευμένος γιατί οι ιδιοκτήτες αυτών των ομάδων έδειξαν τον χειρότερο τρόπο απληστίας που έχω δει ποτέ σε αυτό το άθλημα. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι της εργατικής τάξης, όπου ο καθένας μπορεί να κερδίσει τον καθένα αν είναι σε καλή μέρα και αυτό είναι που το κάνει υπέροχο» ανέφερε αρχικά ο Άγγλος (ο οποίος είναι και οπαδός της Γουέστ Χαμ) και συνέχισε:

«Ξέρουμε ότι το συγκεκριμένο αγώνισμα δεν είναι τίποτα χωρίς τον κόσμο του. Χρειαζόμαστε ένα ποδόσφαιρο που να είναι για όλους. Χρειαζόμαστε ένα ποδόσφαιρο που θα περιλαμβάνει δίκαιες διοργανώσεις. Όλο αυτό βασίζεται σε ένα γκρουπ εκατομμυριούχων, οι οποίοι θέλουν να πάρουν είτε μεγαλύτερο σκάφος, είτε ένα δεύτερο.»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ