«Βόμβα» : Αποσύρεται από την ESL η Τσέλσι! (Pic & vid)

«Βόμβα» : Αποσύρεται από την ESL η Τσέλσι! (Pic & vid)

Ξεκίνησε ο χορός των αποχωρήσεων. Σύμφωνα με τους Άγγλους η Τσέλσι είναι η πρώτη ομάδα που κάνει πίσω και αποσύρεται από την European Super League!

Το οικοδόμημα της European Super League φαίνεται πως απειλείται με διάλυση πριν καλά καλά προλάβει να συσταθεί πλήρως. Μετά τις φήμες ότι δύο από τις έξι ομάδες της Premier League που ήταν στα ιδρυτικά μέλη της νέας λίγκας σκέφτονται να αποσυρθούν, όπως μεταδίδουν Άγγλοι και Ισπανοί, η Τσέλσι γίνεται η πρώτη ομάδα που κάνει πίσω.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το «BBC» και το «Athletic» η Τσέλσι αποσύρεται από την ESL ύστερα και από τις σφοδρές αντιδράσεις των οπαδών της που από την πρώτη στιγμή τάχθηκαν κατά του εγχειρήματος. O πρόεδρος της ομάδας, Μπρους Μπακ, είχε συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές και το προσωπικό ώστε να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις.

Μόλις μάλιστα άρχισε να γίνεται γνωστή η είδηση, ο κόσμος των «μπλε» που είχε βγει στους δρόμους για να διαμαρτυρηθεί ξέσπασε σε πανηγυρισμούς.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Αγγλίας η Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να είναι η επόμενη που θα κουνήσει μαντήλι και πλέον μένει να δούμε τι συνέπειες και εξελίξεις θα φέρουν τα παραπάνω και για τις υπόλοιπες ομάδες της νέας λίγκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ