Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη της European Super League – Προς παραμονή Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο, αμφιβολίες η Τσέλσι

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη της European Super League – Προς παραμονή Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο, αμφιβολίες η Τσέλσι

Τελείωσε η έκτακτη σύσκεψη της European Super League, με τις Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης να παραμένουν πιστοί στο πρότζεκτ, ενώ η Τσέλσι δεν επιβεβαίωσε πως θα αποχωρήσει αλλά εξέφρασε τις επιφυλάξεις της.

Εν μέσω καταιγιστικών εξελίξεων με την επίσημη αποχώρηση της Μάντσεστερ Σίτι, ολοκληρώθηκε η έκτακτη σύσκεψη που είχε τα μεσάνυχτα η European Super League, η οποία έχει δημιουργήσει αναταράξεις σε ολόκληρο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης τείνουν προς παραμονή στην ενιαία ευρωπαϊκή λίγκα, ενώ η ομάδα που εξέφρασε τις επιφυλάξεις της ήταν η Τσέλσι.

Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα, οι δύο ομάδες της Ισπανίας αποφάσισαν να παραμείνουν πιστοί στο πρότζεκτ. Οι μεν «ροχιμπλάνκος» έχουν ποντάρει πολλά στη νέα αυτή διοργάνωση, οι δε «μπλαουγκράνα» είχαν καταστήσει σαφές πως η τελική απόφαση για την παραμονή τους θα εξαρτηθεί από τους οπαδούς του συλλόγου.

Όσον αφορά την Τσέλσι, μετά τις σφοδρές αντιδράσεις του κόσμου και τα δημοσιεύματα περί αποχώρησης, οι Λονδρέζοι δεν επιβεβαίωσαν την αποχώρησή τους, ωστόσο εξέφρασαν τις αντιρρήσεις και τις επιφυλάξεις τους σχετικά με το πλάνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ