Επίσημο : Εκτός ESL και η Ίντερ! (pic)

Επίσημο : Εκτός ESL και η Ίντερ! (pic)

Η Ίντερ γνωστοποίησε την απόφασή της να αποχωρήσει από τη European Super League!

Μία-μία οι ομάδες γνωστοποιούν την απόφασή τους να αποχωρήσουν από τη European Super League.

Το νέο project των πλουσίων της Ευρώπης δεν ευδοκίμησε, με τη διάλυση του εγχειρήματος να είναι αναπόφευκτη.

Χθες οι αγγλικές ομάδες ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους. Σήμερα Τετάρτη (21/4) έφυγε η Ατλέτικο Μαδρίτης και λίγα λεπτά αργότερα η Ίντερ. Οι εξελίξεις «τρέχουν» πάρα πολύ γρήγορα, με τους «νερατζούρι» να ανακοινώνουν και αυτοί με τη σειρά τους την αποχώρησή τους από την ESL!

Πόσες ομάδες έχουν μείνει πλέον στην κλειστή λίγκα; Τέσσερις… Μπάρτσα, Ρεάλ, Γιούβε και Μίλαν. Θέμα χρόνου φυσικά να αποχωρήσουν και εκείνες.

Στην ανακοίνωσή της η Ίντερ αναφέρει με λίγα λόγια πως σκοπός του συλλόγου είναι να προσφέρει στους οπαδούς το καλύτερο ποδόσφαιρο. «Η καινοτομία και η συμπερίληψη είναι στο DNA του συλλόγου μας», αναφέρουν, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή τους οι Μιλανέζοι, θέλοντας να τονίσουν ουσιαστικά πως οι απόψεις των οπαδών και του απλού κόσμου πρέπει να λαμβάνονται υπόψη τελικά.

«Η Ίντερ πιστεύει πως το ποδόσφαιρο πρέπει να έχει ενδιαφέρον και ο ανταγωνισμός να είναι ένα κομμάτι του παιχνιδιού. Οφείλουμε να διατηρούμε τον ενθουσιασμό στους φιλάθλους όλων των ηλικιών σε ολόκληρο τον πλανήτη, σε ένα πλαίσιο οικονομικής βιωσιμότητας. Με αυτό το όραμα ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με όλους τους ενδιαφερόμενους για το μέλλον του αθλήματος που όλοι αγαπάμε», καταλήγουν οι «νερατζούρι».

Το σχετικό tweet με την ανακοίνωση:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ