O Σόλσκιερ στήριξε τους ιδιοκτήτες και τα… άκουσε από τον κόσμο

O Σόλσκιερ στήριξε τους ιδιοκτήτες και τα… άκουσε από τον κόσμο

Οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διαδήλωσαν έξω από το προπονητικό κέντρο της ομάδας και μία κουβέντα του Σόλσκιερ προκάλεσε την οργή τους.

Η κατάσταση των συλλόγων που αναμένονταν να συμμετάσχουν στην European Super League, είναι αρκετά έκρυθμη ακόμα και μετά την απόσυρση τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της οποία οι οπαδοί αποφάσισαν να διαδηλώσουν κατά των τωρινών ιδιοκτητών. Αυτό που προκάλεσε την ακόμα μεγαλύτερη οργή τους, ήταν η θέση που πήρε ο προπονητής της ομάδας, Όλε Σόλσκιερ.

Ο Νορβηγός μπορεί να μην τοποθετήθηκε ποτέ δημόσια για την συγκεκριμένη λίγκα, όμως στην σημερινή προετοιμασία αποφάσισε να δηλώσει στήριξη στην ιδιοκτήτρια οικογένεια των Γκλέιζερς σε μία συνομιλία που είχε με το πλήθος.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ο Νορβηγός τεχνικός άρχισε να λέει ότι «ο Τζόελ Γκλέιζερ αγαπάει τον σύλλογο» με αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργή των οπαδών που του απάντησαν: «Ο Τζόελ αγαπάει μονάχα τα χρήματα που παίρνει από τον σύλλογο! Από εσένα δεν χρειαζόμαστε μαθήματα ιστορίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ