UEFA: Συμφωνία με 7 συλλόγους της ESL για μειωμένη ποινή

UEFA: Συμφωνία με 7 συλλόγους της ESL για μειωμένη ποινή

Η UEFA φαίνεται πως ήρθε σε συμφωνία με 7 συλλόγους της ESL για μειωμένες ποινές, την ώρα που κάποιοι «αποστάτες» κινδυνεύουν με βαριά τιμωρία.

Σε συμφωνία με επτά από τους δώδεκα συλλόγους της European Super League μοιάζει να έχει φτάσει η UEFA, προκειμένου εκείνοι να λάβουν μειωμένες ποινές.

Σύμφωνα με το ESPN, οι παράγοντες  της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ολοκλήρωσαν τις πρώτες συζητήσεις με τους «αποστάτες» και φαίνεται να καταλήξαν σε συμφωνία όσον αφορά τις οικονομικές ποινές των ομάδων.

Όπως αναφέρουν πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα, οι 7 που συμφώνησαν με την UEFA για μειωμένες ποινές είναι οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Τσέλσι, Άρσεναλ, Τότεναμ και Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ κοντά στο να γίνει η 8η βρίσκεται η Ίντερ.

Αντίθετα, οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους επιμένουν στην στάση τους, τουτέστιν κινδυνεύουν με αποκλεισμό ως και δύο χρόνια από τις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA.

Παράλληλα εκτός του αποκλεισμού από τις διοργανώσεις της, είναι αποφασισμένη να τους επιβάλει και ένα βαρύ πρόστιμο. Η Μίλαν είναι η μόνη από τις 4 που έχει παραδεχτεί το λάθος της, ωστόσο δεν έχει καταλήξει σε συμφωνία ακόμη με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ