«UEFA και FIFA δεν μπορούν να τιμωρήσουν τις ομάδες της ESL» (pic)

«UEFA και FIFA δεν μπορούν να τιμωρήσουν τις ομάδες της ESL» (pic)

Μπορεί FIFA και UEFA να θέλουν να τιμωρήσουν τις τρεις ομάδες που παραμένουν πιστές στο εγχείρημα της European Super League, όμως δεν μπορούν να το κάνουν σύμφωνα με το ελβετικό υπουργείο Δικαιοσύνης.

Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους παραμένουν πιστές στο εγχείρημα της European Super League, που προκάλεσε σάλο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και τόσο η FIFA όσο και η UEFA επιθυμούν να τιμωρήσουν τις εν λόγω τρεις ομάδες.

Ωστόσο, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, οι δύο ποδοσφαιρικές Αρχές δεν μπορούν να το πετύχουν αυτό διότι το ελβετικό υπουργείο Δικαιοσύνης τις έχει ειδοποιήσει πως δεν υπάρχει κάποια νομική φόρμουλα για να αποκλείσουν τις τρεις αυτές ομάδες.

Από την πλευρά της η UEFA έχει προαναγγείλει πολλές φορές πως θα προχωρήσει σε τιμωρία των τριών συλλόγων, όμως όπως φαίνεται δεν θα καταφέρει να το κάνει, με τις τρεις ομάδες να έχουν το πάνω χέρι στην εν λόγω υπόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες… ψάχτηκαν και στο δικαστήριο της Μαδρίτης, αλλά δεν ήταν ικανοποιητική η απάντηση που έλαβαν εκεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ