O Πέρεθ προσπαθεί να πείσει την Μπάγερν να συμμετάσχει στη Super League

O Πέρεθ προσπαθεί να πείσει την Μπάγερν να συμμετάσχει στη Super League

Ο Πέρεθ δεν δείχνει διατεθειμένος να αφήσει European Super League να χαθεί, και ψάχνει νέους τρόπους για να γίνει το δικό του...

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ μπορεί να έχασε τον «πόλεμο» από την UEFA σχετικά με τη δημιουργία της European Super League, αλλά δεν φαίνεται διατεθειμένος να καταθέσει έτσι απλά τα «όπλα».

Οι σύμμαχοι που είχε συγκεντρώσει του γύρισαν την πλάτη (εκτός από Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους) ακούγοντας τις διαμαρτυρίες του κόσμου τους, και το σχέδιο δημιουργίας μιας κλειστής λίγκας  ματαιώθηκε.

Όμως στο μυαλού του ισχυρού άντρα της Ρεάλ Μαδρίτης δεν τελείωσε ποτέ και πλέον σχεδιάζει τη δική του αντεπίθεση την οποία σκοπεύει να οργανώσει σωστά και μεθοδικά.

Διαβάστε επίσης: Έψαξε το «μπαμ» με Κριστιάνο η Γαλατασαράι

Για να γίνει αυτό δεν αρκούν μόνο τρεις ομάδες καθώς η δυναμική ενός τέτοιου εγχειρήματος θα ήταν μηδενική, έτσι ο πανούργος Ισπανός προσέγγισε σύμφωνα τη Μπάγερν Μονάχου με την «Vozpopuli».

Την πρώτη φορά που «βγήκε στον αέρα» η ιδέα της ESL, οι «Βαυαροί», δεν ήταν στο πλευρό του Πέρεθ και των υπόλοιπων, όμως πλέον όλα δείχνουν πως γίνονται συζητήσεις για να υπάρξει κάποια συμμαχία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ