Τσέφεριν: «Ελπίζω να ξεκινήσουν τη φανταστική τους διοργάνωση με δύο ομάδες, δεν θα τους σταματήσουμε»

Τσέφεριν: «Ελπίζω να ξεκινήσουν τη φανταστική τους διοργάνωση με δύο ομάδες, δεν θα τους σταματήσουμε»

Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν μίλησε με ιδιαίτερα σαρκαστικά λόγια για τις εξελίξεις με τη European Super League, λέγοντας πως δεν θα προσπαθήσει να τη σταματήσει.

Ο Πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν μίλησε με αρκετά σαρκαστικό λόγο για τη European Super League, την οποία χαρακτήρισε ως μία «φανταστική διοργάνωση».

Ο Τσέφεριν αναφέρθηκε και στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης, ως οι μόνες ομάδες που έχουν στηρίξει φανερά μέχρι στιγμής το νέο αυτό εγχείρημα.

Διαβάστε επίσης: Το επαναστατικό format της European Super League: 64 ομάδες, 3 κατηγορίες και άνοδος-υποβιβασμός

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλεξάντερ Τσέφεριν: 

«Βλέπουμε την απόφαση αυτή ως μια ευκαιρία να βελτιώσουμε ορισμένους από τους κανονισμούς. Αλλά το ποδόσφαιρο παραμένει ενωμένο, γι’ αυτό όλοι οι ενδιαφερόμενοι μιλάμε μεταξύ μας.

Παρακολουθώντας τη λεγόμενη παρουσίαση της Α22 είναι δύσκολο να αποφασίσεις αν πρέπει να σοκαριστείς ή να διασκεδάσεις από την παράσταση αυτή. Ακόμα πιο κλειστή διοργάνωση από το πρότζεκτ του 2021 που απορρίφθηκε από όλους.

Δεν θα προσπαθήσουμε να τους σταματήσουμε. Μπορούν να δημιουργήσουν ό,τι θέλουν. Ελπίζω να ξεκινήσουν τη φανταστική τους διοργάνωση το συντομότερο δυνατό με δύο ομάδες. Ελπίζω να ξέρουν τι κάνουν, αλλά εγώ δεν είμαι τόσο σίγουρος γι’ αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ