ΑΕΚ : Δανεικός στον Απόλλωνα Πόντου ο Βλαχομήτρος

ΑΕΚ : Δανεικός στον Απόλλωνα Πόντου ο Βλαχομήτρος

Την απόκτηση του 20χρονου επιθετικού Ανδρέα Βλαχομήτρου με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ ανακοίνωσε ο Απόλλωνας Πόντου.

Στον Απόλλωνα Πόντου θα συνεχίσει -υπό τη μορφή δανεισμού- την καριέρα του ο Ανδρέας Βλαχομήτρος. Η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη ήρθε σε συμφωνία με την ΑΕΚ για το δανεισμό του 20χρονου επιθετικού, ο οποίος έχει αγωνιστεί φέτος μόλις 78 λεπτά με την πρώτη ομάδα: για 9′ στο εντός έδρας 4-0 επί της Λάρισας στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος και 69′ στο εκτός έδρας 3-2 επί της Καλλιθέας στην 3η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ είναι από σήμερα ο επιθετικός Ανδρέας Βλαχομήτρος, ως δανεικός από την ΑΕΚ στην οποία αγωνίζονταν τα προηγούμενα χρόνια.

Είναι γεννημένος στις 03/7/1997 στην Ιστιαία και ήταν επίσης ποδοσφαιριστής στην ομάδα Κ20 της ΑΕΚ, μέχρι που το 2015 έγινε επαγγελματίας.

Με την φανέλα της “Ένωσης” της Super League κατέγραψε δύο συμμετοχές, ενώ έχει αγωνιστεί στην Σερβική SuperLiga με την FK Javor Ivanjica, ως δανεικός για έξι μήνες από το καλοκαίρι του 2016 έως τον Χειμώνα του 2017.

Στην ομάδα μας θα φορά την φανέλα με τον αριθμό “40”.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και καταξίωση στον σύλλογό μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ