Football League: «Σταματήστε να παίζετε με τη σοβαρότητα του Υπουργείου Αθλητισμού και των 20 ΠΑΕ»

Football League: «Σταματήστε να παίζετε με τη σοβαρότητα του Υπουργείου Αθλητισμού και των 20 ΠΑΕ»

Η Football League απάντησε με «σκληρή» ανακοίνωση κατά των 12 ομάδων της Superleague 2, για την στάση που τήρησαν σε σχέση με την αναδιάρθρωση.

Επίθεση κατά της Super League 2 εξαπέλυσε μέσω ανακοίνωσης της η Football League, για την στάση που πήραν η σύλλογοι της πρώτης, σε σχέση με την αναδιάρθροωση των πρωταθλημάτων. Η επίσημη θέση της λίγκας ανέφερε πως η εναντίωση στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο, μόνο κακό προκαλεί στο άθλημα του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε η ανακοίνωση της Football League:

«Για άλλη μια φορά στο ίδιο έργο θεατές με κάποιες ομάδες να ξεκινάνε πόλεμο εναντίον μιας νομοθεσίας που βάζει πρώτα το καλό του ποδοσφαίρου την στιγμή που βλέπουν την άνοδο να χάνεται.

Κύριοι σταματήστε να παίζετε με τη σοβαρότητα του Υπουργείου Αθλητισμού και την ύπαρξη 20 Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιρειών της FOOTBALL LEAGUE, οι οποίες ξεκίνησαν το Πρωτάθλημα, έχοντας σαν δεδομένο το σχέδιο που αναρτήθηκε στη Διαβούλευση και το όραμα της εξυγίανσης που έθεσε ο Υπουργός.

Σας υπενθυμίζουμε ότι καμία ομάδα από εσάς τις 12 της SUPER LEAGUE 2, δεν είχε αναρτήσει οποιαδήποτε άποψη στην ανοικτή διαβούλευση του Νομοσχεδίου, αντιθέτως τώρα εμφανίζεστε υποστηρικτές του εκτρώματος ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ και με μεθοδεύσεις και κλειστές διαβουλεύσεις, προσπαθείτε να δημιουργήσετε άλλα δεδομένα.

Επίσης σας υπενθυμίσουμε ότι κατά την 41η συνεδρίαση της στις 19.8.20 η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε και έστειλε αίτημα στον κ. Υφυπουργό για την κατάργηση της Football League και την διεξαγωγή της Super League 2 σε δυο ομίλους.

Οι 20 ομάδες της FOOTBALL LEAGUE σε αντίθεση με εσάς, με μηδενικά έσοδα, αποφάσισαν την έναρξη του Πρωταθλήματος, στηριζόμενες στην ανάρτηση του Υπουργού Αθλητισμού κου Λ. Αυγενάκη, στη διαβούλευση. Οι ομάδες της FOOTBALL LEAGUE επίσης, εξέφρασαν ευθαρσώς απόψεις στη διαβούλευση του Ελληνικού Κοινοβουλίου, για τη δημιουργία ενιαίας Β΄ Εθνικής Κατηγορίας 32 ομάδων για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Επειδή τα γραπτά μένουν και έχουμε μάθει να λειτουργούμε με διαφάνεια και με σταθερές απόψεις, συνταχθείτε μαζί μας στην προσπάθεια για τη δημιουργία ενός καλύτερου ποδοσφαιρικού προϊόντος στην Ελλάδα.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ