«Πάτησε» κορυφή η Βέροια (1-0), δεύτερη σερί νίκη για τη Νίκη Βόλου (0-1, vid)

«Πάτησε» κορυφή η Βέροια (1-0), δεύτερη σερί νίκη για τη Νίκη Βόλου (0-1, vid)

Η Βέροια επικράτησε με 1-0 του Πανσερραϊκού και «πάτησε» στην κορυφή του Βόρειο Ομίλου της Football League, ενώ η Νίκη Βόλου κέρδισε με 1-0 την Σαντορίνη.

Η Βέροια ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι κορυφής με τον Πανσερραϊκό, καθώς πήρε τη νίκη με 1-0 για την 14η αγωνιστική του Βόρειου Ομίλου της Football League και βρέθηκε μόνη της στην κορυφή με 31 βαθμούς. Η ομάδα των Σερρών έμεινε στους 28 βαθμούς και είναι ισόβαθμη με την Καβάλα, η οποία όμως έχει δύο παιχνίδι λιγότερα.

Η ομάδα της Ημαθίας έφτασε στη νίκη χάρη σε τέρμα του Λουκίνα στο 64′, με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν το ματς με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Καλί στο 19′ για τους Σερραίους και ο Πεταυράκης στο 89′ για τους γηπεδούχους.

Στον Νότιο Όμιλο, η Νίκη Βόλου πέτυχε τη δεύτερη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 1-0 της Σαντορίνης στο γήπεδο της Νάξου. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη πήρε τη νίκη χάρη σε γκολ του Ροχάνο στο 58′ και έφτασε τους 16 βαθμούς ξεπερνώντας τους Κυκλαδίτες στην κατάταξη, οι οποίοι έμειναν στους 14 με παιχνίδι λιγότερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ