Άρης : «Μεγάλη επιβράβευση για εμένα το χειροκρότημα του κόσμου» είπε ο Γκιάρο

Άρης : «Μεγάλη επιβράβευση για εμένα το χειροκρότημα του κόσμου» είπε ο Γκιάρο

Τα καλύτερα λόγια είχε να πει γι' ακόμη μία φορά ο Ρονάλντο Γκιάρο για τον κόσμο του Άρη, όπως τόνισε και με δηλώσεις του στον «Arena 89,4FM».

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που ο Ρονάλντο Γκιάρο αγωνιζόταν εμ τη φανέλα του Άρη, αλλά, ο κόσμος της ομάδας δεν τον έχει ξεχάσει. Το έδειξε και στο πρόσφατο εντός έδρας ματς κόντρα στα Τρίκαλα, όπου και αποθέωσε τον παλαίμαχο αμυντικό, ο οποίος πλέον έχει γίνει προπονητής.

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος με δηλώσεις του επισήμανε πως το χειροκρότημα της εξέδρας ήταν ό,τι καλύτερο για εκείνον.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στον «Arena 89,4FM»:

Για τους λόγους για τους οποίους επισκέφθηκε την Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη συγκεκριμένα:

«Είναι τιμή μου να μπορώ να απευθύνομαι στον κόσμο της ομάδας. Είχα προσωπικά ζητήματα στην Αθήνα και εφόσον ήρθα, δεν μπορούσα να μην έρθω και στην Θεσσαλονίκη, ο Νέτο είναι φίλος μου και ήρθα στην Θεσσαλονίκη να δω τον φίλο μου και να θυμηθώ τα παλιά. Τώρα θα συνεχίσω τα ταξίδια στην Ευρώπη για να δω κι άλλες προπονήσεις μεγάλων ομάδων, γιατί πλέον είμαι προπονητής, για να δω και να συγκρίνω πως προπονούνται στην Βραζιλία και πως στην Ευρώπη».

Για την επίσκεψή του στο Κλεάνθης Βικελίδης την Κυριακή, που παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση του Άρη με τα Τρίκαλα:

«Ήταν συναισθηματικά έντονο για εμένα, έτυχα μάλιστα να είμαι σε παιχνίδι που το Κλεάνθης Βικελίδης ήταν κατάμεστο, ήταν μεγάλη επιβράβευση όταν με χειροκρότησε ο κόσμος. Έδωσα το καλύτερο μου πρόσωπο στον Άρη όταν αγωνιζόμουν και θεωρώ ότι είναι πολύ όμορφο να σε αγκαλιάζουν όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας αυτή τη στιγμή. Η αναγνώριση της δουλειάς σου είναι πολύ σημαντικό κομμάτι, ιδιαίτερα αν είσαι ποδοσφαιριστής, όλα αυτά που ένιωσα από τον κόσμο και τους υπαλλήλους της ομάδας, που είχαμε να βρεθούμε χρόνια, ήταν ξεχωριστά».

Για τις αναμνήσεις του από την θητεία του στον Άρη:

«Περνάνε πολλές όμορφες εικόνες από το μυαλό μου από το παρελθόν, κρατάω μόνο τα θετικά, που ήταν πολύ περισσότερα από τα αρνητικά, κρατάω μόνο τα καλά και περνάνε από το κεφάλι μου όλα σαν ένα κινηματογραφικό φιλμ».

Για την κατάσταση στον Άρη τα τελευταία χρόνια:

«Είναι δύσκολο να τοποθετηθώ για τα πεπραγμένα των τελευταίων τεσσάρων χρόνων, γιατί ναι μεν τα παρακολουθούσα αλλά δεν έχω τις γνώσεις για να τα σχολιάσω ενδελεχώς. Αυτό που ξέρω είναι ότι η ομάδα είναι πολύ κοντά στην επιστροφή της στην Super League, εκεί που αξίζει. Το θέμα είναι όμως, πως δεν πρέπει απλά να ανέβει στην Α’ Εθνική κατηγορία, πρέπει να αποκτήσει την δυναμική του παρελθόντος, να διεκδικεί το Κύπελλο ξανά, να βγαίνει στο Europa League, να διεκδικεί καλές θέσεις στο πρωτάθλημα, αυτός είναι ο στόχος του Άρη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ