Πανιώνιος – «Η λύση περί συγχώνευσης ΑΦΜ ενέχει πολλούς μελλοντικούς κινδύνους»

Πανιώνιος – «Η λύση περί συγχώνευσης ΑΦΜ ενέχει πολλούς μελλοντικούς κινδύνους»

Η διοικούσα επιτροπή του Πανιωνίου απάντησε σε ανακοίνωσή της στην πρόταση του Δημήτρη Τσακίρη περί συγχώνευσης ΑΦΜ, αναφέροντας πως μία τέτοια πρόταση κρύβει κινδύνους, ενώ τόνισε πως η επίτευξη στόχων της ομάδας είναι πάνω απ ' όλα.

Η επιτροπή διοίκησης του Πανιωνίου δεν άφησε ασχολίαστη την πρόταση του Δημήτρη Τσακίρη για συγχώνευση ΑΦΜ, την οποία παρουσίασε ως τη μοναδική λύση για το μέλλον του συλλόγου.

Οι Πάνθηρες στην ανακοίνωση – απάντηση που εξέδωσαν έκαναν λόγο για μελλοντικούς κινδύνους, και πως πρόκειται για μία άκρως παράτολμη πρόταση, η οποία θέτει σε κίνδυνο την ιστορία και τα ιδανικά του συλλόγου.

Η ανακοίνωση

«Θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα για τη θέση μας σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Τσακίρη.

Καταρχάς, μας τιμάει το γεγονός πως ένας άνθρωπος, που έχει συμβάλει τα μέγιστα σε αυτόν τον σύλλογο, να επισημάνει ότι η τωρινή διοικητική επιτροπή κρατάει τη σημαία ψηλά και αυτό είναι κάτι που δεν θα σταματήσουμε ποτέ να το κάνουμε.

Δεν θα σταματήσουμε πότε να το κάνουμε αυτό γιατί πολύ απλά γαλουχηθήκαμε από μικρά παιδιά στα τσιμέντα της θύρας 3, αλλά και στα τσιμέντα σε κάθε άκρη της Ελλάδας και της Ευρώπης και όπου χτυπούσε η καρδιά του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Δεν ήμασταν όμως μόνοι μας ποτέ. Πάντα είχαμε την οικογένεια μας δίπλα και αυτή δεν είναι άλλη από την οικογένεια των Πανθήρων. Αυτή η οικογένεια παρέμεινε ενωμένη και στάθηκε αντάξια των δύσκολων περιστάσεων που περνάει ο σύλλογος τη συγκεκριμένη στιγμή. Όπως και να το κάνεις το αίμα νερό δεν θα γίνει ποτέ. Αυτή η διοικητική επιτροπή έχει και ονόματα, όμως, πέρα από όσα αναφέρθηκαν.

Χωρίς την πολυετή συμμετοχή της οικογένειας Σκούρα, αυτή η σημαία θα είχε πέσει εδώ και πολλά χρόνια τώρα. Στο σημείο αυτό, οφείλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο μας ότι η εντυπωσιακά προνομιακή ρύθμιση από το Κράτος όπως χαρακτηριστικά την ανέφερε και ο κος Τσακίρης αν δεν υπήρχε η προσωπική μεταχείριση-συμβολή της οικογένειας Σκούρα, αλλά και του Γιάννη Μανιάτη, δεν θα είχε υλοποιηθεί ποτέ και αυτό είναι κάτι το οποίο οφείλουμε όλοι εμείς που αγωνιζόμαστε για το »σήμερα» και το »αύριο» του συλλόγου να τους το αναγνωρίσουμε.

Όσον αφορά την λύση που πρότεινε ο κος Τσακίρης περί συγχώνευσης ΑΦΜ, είναι ένας δρόμος που εμείς προσωπικά δεν τον επιλέξαμε γιατί κρύβει πολλούς περισσότερους μελλοντικούς κινδύνους και ανασφάλειες από τον δρόμο που έχουμε ήδη αποφασίσει να ακολουθήσουμε. Ωστόσο, αν υπάρχει κάποιος ή κάποιοι που θα θέλανε ανοίξουν αυτόν τον δρόμο και να σηκώσουν στους ώμους τους αυτό το βάρος, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ δεν είναι ιδιωτικό μαγαζί όπως πολλοί λένε και η πόρτα θα είναι πάντα ανοιχτή.

Αυτήν τη στιγμή τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ μπορεί οποιοσδήποτε έχει πραγματικά κυανέρυθρα αισθήματα και ψυχική δύναμη, όπως εμείς, να τον πάρει από τον χέρι και να τον οδηγήσει με όποιον τρόπο θεωρεί σωστό, από την πλευρά του, στην επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες. Τέλος θα θέλαμε να επισημάνουμε για πολλοστή, αλλά και τελευταία φορά πως δεν θα τοποθετηθούμε ξανά σε τέτοια θέματα συζήτησης δημόσια και αυτό καθώς θεωρούμε πως ο αποπροσανατολισμός και ο διχασμός που προκαλούν αυτά τα θέματα πάντα θα έχουν αρνητικά αποτελέσματα και εμείς, όσο υπάρχουμε ως διοικούσα επιτροπή, δεν θα το επιτρέψουμε αυτό να συμβεί, γιατί για εμάς ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και η επίτευξη των στόχων του είναι ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Κλείσιμο