Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για επτά ομάδες της Football League

Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για επτά ομάδες της Football League

Επτά ομάδες της Football League κινδυνεύουν με ποινή αφαίρεσης βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα, διότι δεν πέρασαν τη διαδικασία επιτήρησης της ΕΠΟ.

Τη Μεγάλη Τετάρτη η ΕΠΟ έβγαλε ανακοίνωση ότι επτά ομάδες της Football League «κόπηκαν» στη διαδικασία επιτήρησης της ομοσπονδίας. Οι υπόλοιπες εννιά (εξαιρούνται οι Βέροια και Αχαρναϊκός που έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα) πέρασαν τη διαδικασία.

Αυτό άμεσα σημαίνει ότι οι επτά «κομμένες» κινδυνεύουν με αφαίρεση τριών βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα.

Οι εννιά ομάδες που πέρασαν είναι οι ΑΕ Καραϊσκάκης, Απόλλων Πόντου, Άρης, Δόξα Δράμας, Εργοτέλης, Κισσαμικός, ΟΦΗ, Παναχαϊκή και Τρίκαλα.

Στον αντίποδα, αυτές που «κόπηκαν» είναι οι ακόλουθες: Σπάρτη, Αιγινιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Λάρισας, Καλλιθέα, Παναιγιάλειος και Πανσερραϊκός.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: 

«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση στις 2/4/2018 έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις, αναφορικά με τη διαδικασία επιτήρησης για τις ΠΑΕ της Football League.

Οι ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, Απόλλων Πόντου, Άρης, Δόξα Δράμας, Εργοτέλης, Κισσαμικός, ΟΦΗ, Παναχαϊκή και Τρίκαλα πληρούν τις απαιτήσεις της πρώτης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης.

Οι ΠΑΕ Σπάρτη, Αιγινιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Λάρισας, Καλλιθέα, Παναιγιάλειος και Πανσερραϊκός δεν πληρούν τις απαιτήσεις της πρώτης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ