Άρης : Ατομικό και πάλι ο Μιλούνοβιτς

Άρης : Ατομικό και πάλι ο Μιλούνοβιτς

Μετά το ματς με τον Απόλλωνα ο Άρης στρέφει την προσοχή του σε αυτό με την ΑΕ Καραϊσκάκης την προσεχή Κυριακή.

Μία προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε σήμερα (Πέμπτη 26/4) το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Αρη. Φυσικά διάστημα για ξεκούραση δεν υπάρχει καθώς ακολουθεί η κυριακάτικη αναμέτρησης με την ΑΕ Καραϊσκάκης στο Δημοτικό γήπεδο Αγ. Αναργύρων Άρτας (29/04, 17:00), στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Λούκα Μιλούνοβιτς (διάταση στο δικέφαλο), που ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα, αναμένεται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας να μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

Εξάλλου την Παρασκευή (27/4), θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη (απογευματινή προπόνηση στο Δασυγένειο).

Να θυμίσουμε οτι με δύο βαθμούς ο Αρης εξασφαλίζει την άνοδό του και μαθηματικά.

Τέλος να σημειώσουμε ότι αύριο θα πραγματοποιηθεί Media Day ενόψει του αγώνα με την ηπειρωτική ομάδα. Θα ξεκινήσει στις; 14:00 στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης και στους εκπροσώπους των ΜΜΕ θα μιλήσει ο Μπράνισλαβ Νίκιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ