Άρης : Ρεπό και μετά φιλικό

Άρης : Ρεπό και μετά φιλικό

Ξεκούραση έχει το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών μετά την εξασφάλιση της ανόδου στη Superleague, ενώ το Σάββατο (05/05) θα δώσουν φιλικό με τον Εδεσσαϊκό.

Με τον πρωταρχικό στόχο της φετινής σεζόν, αυτόν της επανόδου του Άρη στη Superleague, να έχει πλέον εκπληρωθεί, οι ποδοσφαιριστές του κέρδισαν με την αξία τους και κάποιες επιπλέον μέρες ξεκούρασης. Ο Δημήτρης Σπανός παραχώρησε τριήμερο ρεπό στους παίκτες του, που αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις την ερχόμενη Πέμπτη.

Τότε θα ξεκινήσει και η προετοιμασία για το εκτός έδρας φιλικό με τον Εδεσσαϊκό, που πλέον «κλείδωσε» για το Σάββατο (05/05, 6 μ. μ.). Όπως είχε ενημερώσει to10.gr, οι κίτρινοι βρίσκονταν το τελευταίο διάστημα σε συζητήσεις με την ομάδα της Έδεσσας για τη διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες, που δεν έχουν επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ο λόγος που υπάρχει κενό είναι πως οι δυο προγραμματισμένοι αγώνες, με Αχαρναϊκό και Βέροια αντίστοιχα, δεν θα πραγματοποιηθούν, αφού και οι δυο ομάδες έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, και ο Άρης θέλει να διατηρήσει σε φόρμα τους παίκτες του για τις υπόλοιπες τρεις αγωνιστικές που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ