Μπαστακός : «Το έψαχνα το γκολ»

Μπαστακός : «Το έψαχνα το γκολ»

Το πρώτο του τέρμα με τον Άρη πέτυχε ο 21χρονος φορ στο φιλικό με τον Εδεσσαϊκό, που, όπως αποκάλυψε στις δηλώσεις του, σημαίνει πολλά για εκείνον

Με μια προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής, ο Μιχάλης Μπαστακός σημείωσε το τελικό 3-0 για τον Άρη επί του Εδεσσαϊκού στη μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση, βάζοντας έτσι το πρώτο του τέρμα με την «κίτρινη» φανέλα.

Ο νεαρός επιθετικός φάνηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το γεγονός στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα, όχι όμως και από τον χρόνο συμμετοχής που έχει πάρει στο διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα.

Για το πρώτο του γκολ με τους «κίτρινους»:

«Για να πω την αλήθεια, έχω ακούσει πολλά όλο αυτό τον καιρό που βρίσκομαι στον Άρη. Το ήθελα και το έψαχνα το γκολ. Ήθελα να σκοράρω με τη φανέλα του Άρη, έστω και με αυτόν τον τρόπο, σε φιλικό παιχνίδι».

Για την άνοδο του Άρη στη Superleague:

«Έφυγα από τον Ατρόμητο και ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, τον Άρη, που πίστευα από την πρώτη στιγμή ότι θα ανέβει. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για την επίτευξη του πρωταρχικού στόχου».

Για το αν του έχει δοθεί αρκετός χρόνος συμμετοχής:

«Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχής που μου έχει δοθεί. Αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ