Τσέλιος : «Μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα στην ΑΕΚ ο Κάιπερς»

Τσέλιος : «Μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα στην ΑΕΚ ο Κάιπερς»

Ο συμπαίκτης του Ούγκο Κάιπερς στον Εργοτέλη και δανεικός από την ΑΕΚ, Ηλίας Τσέλιος μίλησε για την επικείμενη μεταγραφή του Βέλγου επιθετικού στην Ένωση και τόνισε πως μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα με τη φανέλα των κιτρινόμαυρων.

Ο Ούγκο Κάιπερς βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ και ο συμπαίκτης του στον Εργοτέλη, που είναι δανεικός από την Ένωση, Ηλίας Τσέλιος μίλησε για τον Βέλγο επιθετικό. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Κάιπερς, τον οποίο χαρακτήρισε ικανότατο γκολτζή και δήλωσε σίγουρος πως μπορεί να κάνει πολλά πράγματα με τη φανέλα των κιτρινόμαυρων τη νέα σεζόν.

«Τα 22 γκολ σε 30 ματς δείχνουν την ικανότητά του στο σκοράρισμα. Πρόκειται για μεγάλο γκολτζή. Δεν είναι εύκολο για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή να βάλει τόσα πολλά γκολ. Ο ίδιος έχει βοηθήσει τον Εργοτέλη και η ομάδα τον ίδιο. Ο Εργοτέλης δημιουργεί πολλές ευκαιρίες και έχει τη δυνατότητα να παίρνει πλεονεκτικές θέσεις και να σκοράρει. Θα μπορούσε κάλλιστα να έχει σημειώσει ακόμη περισσότερα γκολ», δήλωσε ο 20χρονος μέσος στην Ώρα για Σπορ.

«Είναι κλασικός Βορειοευρωπαίος ποδοσφαιριστής σε θέματα χαρακτήρα και συμπεριφορά. Είναι απόλυτος επαγγελματίας, δεν έχει δημιουργήσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα», πρόσθεσε για τον 21χρονο Βέλγο φορ.

«Θα χρειαστεί λίγο χρόνο στα Σπάτα. Μην ξεχνάμε πως η ΑΕΚ είναι πρωταθλήτρια και ομάδα επιπέδου Champions League. Η διαφορά με τον Εργοτέλη είναι τεράστια. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι ένας πολύ ταλαντούχος κι εξελίξιμος ποδοσφαιριστής που θα μπορούσε στο μέλλον να κάνει σπουδαία πράγματα στην ΑΕΚ», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ