Χωρίς νέα προβλήματα ενόψει του φινάλε του πρωταθλήματος ο Άρης

Χωρίς νέα προβλήματα ενόψει του φινάλε του πρωταθλήματος ο Άρης

Το τελευταίο ματς της σεζόν στην Καρδίτσα σκέφτονται στον Άρη.

Με μία προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, συνέχισε την Πέμπτη (24/5) ο Αρης την προετοιμασία του για το ματς της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα.

Για το ματς με τους Θεσσαλούς, ο Δημήτρης Σπανός δεν υπολογίζει μόνο στους δεδομένα απόντες Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο (σκωληκοειδίτιδα) και Δημήτρη Διαμαντόπουλο (θα υποβληθεί σε μικροεπέμβαση στις αμυγδαλές).

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑE:

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας (27/05, 17:00), στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής (τελευταίας) του πρωταθλήματος της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Τόσο, αύριο, Παρασκευή όσο και το Σάββατο το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (με την προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώνεται η προετοιμασία για τον αγώνα με τη θεσσαλική ομάδα).

* Το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι το Σάββατο στις 11:00, πριν από την πρωινή προπόνηση της ομάδας μας, θα πραγματοποιηθεί η τελευταία Media Day της σεζόν στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Η Media Day θα είναι ελεύθερη για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν με όποιον ποδοσφαιριστή επιθυμούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ