Μανώλης Ροβίθης : «Δεν θέλω να βλέπω τους αγώνες του Εργοτέλη από την τηλεόραση»

Μανώλης Ροβίθης : «Δεν θέλω να βλέπω τους αγώνες του Εργοτέλη από την τηλεόραση»

Ο Μανώλης Ροβίθης του Εργοτέλη μίλησε στο «to10.gr» για τον σοβαρό τραυματισμό του στο ματς με την Καλλιθέα.

Ο Μανώλης Ροβίθης μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του στο πρόσφατο παιχνίδι με την Καλλιθέα άνοιξε την καρδιά του στο «to10.gr». Ο Έλληνας επιθετικός του Εργοτέλη μίλησε για τη ρήξη χιαστών που υπέστη και για το πώς αντιμετωπίζει ψυχολογικά την κατάστασή του.

Επίσης, αποκάλυψε τους μελλοντικούς του στόχους, έκανε αναφορά στον συμπαίκτη του, Στέλιου Λαμπάκη ο οποίος υπέστη τον ίδιο τραυματισμό και έδωσε συμβουλή για το πώς πρέπει ένας αθλητής να αντιμετωπίζει τέτοιους τραυματισμούς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

Πως ένιωσες την ώρα του τραυματισμού;
«Είχα καταλάβει πως είχα κάποιο σημαντικό πρόβλημα από την στιγμή που άκουσα το χαρακτηριστικό κρακ. Αμέσως είπα στους συμπαίκτες μου να φωνάξουν άμεσα τον γιατρό. Δεν πονούσα τόσο πολύ. Απλώς ένιωθα το πόδι μου να μην πατάει καλά. Δεν ήθελα να βγω από το παιχνίδι. Ωστόσο, ήξερα από τον ήχο ότι θα είχα κάτι σοβαρό».

Η ψυχολογική σου κατάσταση τώρα;
«Στεναχωρήθηκα αρκετά όταν μου είπαν οι γιατροί πως είναι ρήξη χιαστών. Όμως τις επόμενες εβδομάδες θα δούμε αν θα κάνω επέμβαση ή αν θα είμαι εντάξει, κάνοντας πιο συντηρητική θεραπεία. Μετά από χρόνια βρήκα στον Εργοτέλη αυτό που ήθελα, αυτό που έψαχνα. Λίγο μετά τον τραυματισμό σκέφτηκα: «φέτος βρήκε να γίνει;». Όμως πρέπει να κοιτάω μπροστά».

Οι στόχοι σου από εδώ και πέρα;
«Ο στόχος μου είναι να επιστρέψω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και πάλι στα γήπεδα. Δεν είναι ωραίο να βλέπω τους αγώνες του Εργοτέλη από την τηλεόραση. Γι’ αυτό το λόγο και εγώ θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, τώρα στην αποθεραπεία μου».

Πως το πήραν οι υπόλοιποι συμπαίκτες του και ειδικά ο Λαμπάκης που είχε υποστεί τον ίδιο τραυματισμό, μία εβδομάδα νωρίτερα:
«Ένιωσα μεγάλη αγάπη. Τόσο από την διοίκηση, όσο και από τα υπόλοιπα παιδιά. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι έγινε κάτι τέτοιο σ’ εμένα και τον Λαμπάκη.

Με τον Λαμπάκη ήμασταν ήδη φίλοι. Όμως όταν και στους δυο μας συνέβη αυτό ήρθαμε ακόμη πιο κοντά. Όταν έμαθε ότι τραυματίστηκα τόσο σοβαρά, τρελάθηκε! Πιο πολύ στεναχωρήθηκε αυτός, παρά εγώ για τον τραυματισμό μου!».

Πώς πρέπει ένας αθλητής να σκέφτεται αν ποτέ χρειαστεί ν’ αντιμετωπίσει έναν τέτοιο τραυματισμό; «Είναι η κακιά στιγμή. Ποτέ δεν ξέρει πως τα φέρνει η ζωή. Τι σου ξημερώνει. Το ξεχνάς και προχωράς. Αυτό πρέπει να κάνει κάθε αθλητής. Δεν πρέπει να το σκέφτεται, γιατί μόνο κακό σου κάνει. Τώρα που είμαι τραυματίας μου λείπει ακόμη περισσότερο το ποδόσφαιρο. Αισθάνομαι σαν θηρίο στο κλουβί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ