Κέρκυρα: Ανακοίνωσε Νίκιτς και Αθανασόπουλο

Κέρκυρα: Ανακοίνωσε Νίκιτς και Αθανασόπουλο

Ο Βόσνιος μέσος και ο Ελληνας τερματοφύλακας υπέγραψαν για ένα χρόνο στους Φαίακες.

Την απόκτηση του 34χρονου μέσου Μπράνισλαβ Νίκιτς και του 36χρονου πορτιέρο Χρήστου Αθανασόπουλου ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας η Κέρκυρα. Οι δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές υπέγραψαν για ένα χρόνο στους Φαίακες και τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Σπανού.

Ο Αθανασόπουλος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Αλβανία με τη φανέλα της Λουφτετάρι, ενώ ο Νίκιτς έπαιζε στον Αρη. Ο Βόσνιος άσος επιστρέφει στην Κέρκυρα, με την οποία είχε αγωνιστεί από το 2015 έως το 2017. Οι δύο παίκτες θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν τους νησιώτες να επιστρέψουν στη Σούπερ Λίγκα.

Παράλληλα, η Κέρκυρα μαζί με τις μεταγραφές των δύο ποδοσφαιριστών, γνωστοποίησε επίσης ότι ο Παναγιώτης Νάσης αναλαμβάνει χρέη προπονητή τερματοφυλάκων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 34χρονο ποδοσφαιριστή Μπράνισλαβ Νίκιτς ο οποίος υπέγραψε στην ομάδα μας για 1 χρόνο. Ο Νίκιτς έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην ομάδα μας την περίοδο 2016 – 2017. Συμβόλαιο ενός έτους υπέγραψε και ο τερματοφύλακας Χρήστος Αθανασόπουλος.

Χρέη προπονητή τερματοφυλάκων αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Νάσης. Τους ευχόμαστε καλή αρχή και πολλές επιτυχίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ