Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε Κολοβούρη και Καπούταγλη

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε Κολοβούρη και Καπούταγλη

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε τις δύο πρώτες καλοκαιρινές μεταγραφές της, τους τερματοφύλακες Ανδρέα Κολοβούρη και Κωνσταντίνο Καπούταγλη.

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε τις δύο πρώτες μεταγραφές της για τη θερινή περίοδο, επισημοποιώντας τόσο την απόκτηση του Ανδρέα Κολοβούρη, όσο και την αντίστοιχη του Κωνσταντίνου Καπούταγλη το μεσημέρι της Τρίτης (17/07).

Πρόκειται για δύο Έλληνες τερματοφύλακες, ο πρώτος 26 ετών που την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Κέρκυρας στη Superleague, και ο δεύτερος 22 ετών που την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με τον ΠΑΟ Βάρδας στη Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση για τον Κολοβούρη:

«Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪKH 1891 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα, Ανδρέα Κολοβούρη.

Ο Ανδρέας Κολοβούρης (1.88μ) γεννήθηκε στην Πάτρα και είναι 26 ετών. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες της Παναχαϊκής. Την περίοδο 2013/14 αγωνίστηκε στην Παναχαϊκή Νέων ενώ την επόμενη χρονιά στην Καλαμάτα.Το διάστημα 2015-2017 είχε συμβόλαιο με την Ομάδα του Παναιτωλικού. Τη σεζόν που μας πέρασε ο νεαρός Πατρινός τερματοφύλακας αγωνίστηκε στην Κέρκυρα. Ανδρέα, Καλώς ήρθες στην Ομάδα μας».

Η ανακοίνωση για την Καπόυταγλη:

«Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪKH 1891 ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα, Κωνσταντίνου Καπούταγλη.

Ο Κωνσταντίνος Καπούταγλης (1.85μ) γεννήθηκε το 1996 στο Μαρούσι και βρέθηκε στην Πάτρα ως φοιτητής στο Χημικό του Πανεπιστημίου Πατρών.

Αγωνίστηκε στην ομάδα Νέων της Παναχαϊκής τη σεζόν 2015/16 ενώ τις τελευταίες δυο αγωνιστικές περιόδους 2016/17 και 2017/18 φόρεσε την φανέλα του Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ (Γ’ ΕΘΝΙΚΗ).Τέλος, έχει χρηστεί διεθνής έχοντας συμμετάσχει το 2014/15 στην Εθνική Νέων.

Κωνσταντίνε, Καλώς ήρθες στην Ομάδα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ