Ηρακλής : Κατέθεσε τις 300.000 ευρώ ο Τομ Παπαδόπουλος και πήρε τις μετοχές!

Ηρακλής : Κατέθεσε τις 300.000 ευρώ ο Τομ Παπαδόπουλος και πήρε τις μετοχές!

Σημαντική εξέλιξη για την κυανόλευκη ΠΑΕ, καθώς ο ομογενής επιχειρηματίας πρόλαβε να καταθέσει το απαιτούμενο ποσό για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου πριν το σαββατοκύριακο!

Κύριος στη δέσμευσή του απέναντι στον Ηρακλή, αποδείχθηκε ο Τομ Παπαδόπουλος, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής (7/9) κατέθεσε 300.000 ευρώ στον λογαριασμό της ΠΑΕ! Έτσι κάλυψε την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της γαλανόλευκης εταιρίας και ουσιαστικά έκανε το πιο αποφασιστικό βήμα ώστε να γίνει το νέο «αφεντικό» του Γηραιού.

Πλέον η επόμενη κίνηση είναι ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας να περάσει τον έλεγχο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού έτσι ώστε να αποκτήσει και τυπικά την πλειοψηφία των μετοχών του Ηρακλή.

Θυμίζουμε ότι λίγες ημέρες πριν ο Παπαδόπουλος, είχε στείλει 60.000 ευρώ έξτρα, προκειμένου να βοηθήσει την ΠΑΕ να καλύψει κάποιες σημαντικές εκκρεμότητες που είχε. Δείγμα αν μη τι άλλο, των προθέσεων που είχε για την ομάδα.

Πλέον περιμένουμε να δούμε αν υπάρξει αντίδραση από τον Καρίμ Σορούρ ο οποίος διατηρεί δικαίωμα «απάντησης» μέχρι τις 13/9.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ