Πλατανιάς – Τρίκαλα 2-0

Πλατανιάς – Τρίκαλα 2-0

Ο Πλατανιάς επικράτησε με 2-0 των Τρικάλων εντός έδρας, συνεχίζοντας το αήττητο σερί του. Συνεχίζει να αγνοεί την νίκη ο Αιγινιακός, ο οποίος ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον Απόλλωνα Πόντου.

Ο Πλατανιάς δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στα Τρίκαλα, φτάνοντας εν τέλει στη νίκη με 2-0. Σκοράροντας από μία φορά σε κάθε ημίχρονο, η κρητική ομάδα κατέκτησε τους τρεις βαθμούς, δίνοντας συνέχεια στο φετινό αήττητο σερί της στην Football League.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε ολόκληρο το παιχνίδι και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 28ο λεπτό με τον Νίλι. Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους μάλιστα, κατάφεραν να πάρουν αέρα δύο τερμάτων, όταν στο 48′ ο Μιγκέλ έκανε το 2-0, αποτέλεσμα που παρέμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Έτσι, ο Πλατανιάς ανέβηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας και ελπίζει σε τυχόν απώλειες των Εργοτέλη και Βόλου, προκειμένου να παραμείνει στις πρώτες θέσεις. Από την άλλη, τα Τρίκαλα, έδωσαν συνέχεια στην πολύ κακή φετινή τους πορεία, μετρώντας μόλις μία νίκη και 6 ήττες στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ βρίσκονται στην προτελευταία θέση με 3 βαθμούς.

Ο Αιγινιακός έφτασε πολύ κοντά στο να πετύχει την πρώτη του νίκη την φετινή σεζόν, ωστόσο ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον Απόλλων Πόντου.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 17ο λεπτό με τον Δούμτσιο, σκορ που παρέμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πουρτουλίδη στο 56′, ωστόσο η ομάδα του Αιγινίου ξαναπήρε κεφάλι στο 68′ και πάλι με τον Δούμτσιο.

Όλα έδειχναν πως οι γηπεδούχοι θα έφταναν στην πρώτη φετινή τους νίκη, στο 75΄όμως ο Πουρτουλίδης έκανε το 2-2 και πάλι με πέναλτι.

Στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα παρέμεινε ο Αιγινιακός με μόλις 3 βαθμούς, ενώ ο Απόλλων Πόντου είναι στους 7, λίγο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ