Εργοτέλης – Κέρκυρα 1-2

Εργοτέλης – Κέρκυρα 1-2

Με γκολ του Λινάρδου η Κέρκυρα πέρασε νικηφόρα από την Κρήτη επικρατώντας του Εργοτέλη με 2-1.

Την δεύτερη του ήττα στο πρωτάθλημα της Football League γνώρισε ο Εργοτέλης, καθώς ηττήθηκε εντός έδρας από την Κέρκυρα με 2-1, μένοντας ακόμη πιο πίσω στην υπόθεση ανόδου. Ισορροπημένο στο μεγαλύτερο κομμάτι το παιχνίδι, πίεσε προς στο τέλος ο Εργοτέλης για την ισοφάριση.

Η Κέρκυρα ήταν αυτή που μπήκε πιο δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας την πρώτη καλή ευκαιρία του ματς στο 6ο λεπτό με τον Λινάρδο αλλά και με τον Σιατραβάνη στο 23΄. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοθ ανέβασαν την απόδοση τους και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 33΄,ωστόσο το σουτ όμως του Ιατρούδη κατέληξε σε κόρνερ, ενώ στο 45΄ η ομάδα του Ηρακλείου είχε την καλύτερη της ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα όμως το σουτ όμως του Έφορντ πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του Κουτζαβασίλη.

Το δεύτερο μέρος άρχισε ιδανικά για την Κέρκυρα, καθώς στο 51΄ ο Λινάρδος άνοιξε το σκορ, ωστόσο το προβάδισμα της κράτησε μόνο οκτώ λεπτά, καθώς ο Εργοτέλης κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με πλασέ του Έφορντ. Ωστόσο, οι Φαίακες κατάφεραν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα και πάλι με την προβολή του Λινάρδου στο 71΄.

Από εκεί και πέρα, οι Κρητικοί πίεσαν για να καταφέρουν να ισοφαρίσουν εκ νέου το ματς αλλά χωρίς αποτέλεσμα, αν και είχαν την στιγμή τους στο 95΄. Εκτέλεση φάουλ του Κοζορώνη η οποία αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον Κουτζαβάσιλη με το υπάρχον αποτέλεσμα να διατηρείται μέχρι το φινάλε του αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ